Ειδήσεις

Στο Δημαρχείο της Λάρισας στελέχη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες


Στελέχη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα με επικεφαλής τον υπεύθυνο κ. Φιλίπ Λεκλέρκ βρέθηκαν στο δημαρχείο της Λάρισας, όπου είχαν συνάντηση με τον αναπληρωτή δήμαρχο κ. Γιώργο Σούλτη, τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρη Δεληγιάννη και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Θάνο Αδαμόπουλο.

Στη συνάντηση  τα στελέχη της Ύπατης Αρμοστείας, μίλησαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τη συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων και συνολικά για τη στάση της δημοτικής αρχής στο προσφυγικό ζήτημα.

Ο κ. Λεκλέρκ, ενημέρωσε τα στελέχη της δημοτικής αρχής για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, σε σχέση με το προσφυγικό και ζητήματα που προκύπτουν από την εγκατάσταση των προσφύγων σε δομές φιλοξενίας. Μεγάλος μέρος της συζήτησης αφιερώθηκε στους πιθανούς τρόπους βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των προσφύγων, στο οποίο φάνηκε να υπάρχει σύγκλιση απόψεων

Μετά την συζήτηση τα στελέχη της Ύπατης Αρμοστείας, συνοδευόμενα από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημ. Δεληγιάννη, βρέθηκαν στη δομή φιλοξενίας στο Κουτσόχερο, όπου συνομίλησαν τόσο με πρόσφυγες όσο και με εργαζόμενους της δομής.

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση των νόμων περί πυροτεχνικών ειδών και περί όπλων
Επόμενο άρθρο ΕΝΚΑ Θεσσαλίας: Γιατί φουσκώνουν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ;