Πρωτοσέλιδο

Σε Αλκαζάρ και Εργατικές Γιάννουλης ο δήμαρχος Λαρισαίων


Στη συνοικία Αλκαζάρ καθώς και στις εργατικές κατοικίες της Γιάννουλης, βρέθηκε  την περασμένη εβδομάδα ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεων και επαφών στις συνοικίες της Λάρισας.

Ο κ. Καλογιάννης, συναντήθηκε στη συνοικία Αλκαζάρ με εκπροσώπους και μέλη  συλλόγων, που δραστηριοποιούνται στην  συνοικία όπως ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλκαζάρ, με πρόεδρο τον κ. Αχ. Μεταξιώτη, τον διευθυντή του σχολείου της συνοικίας  και με απλούς πολίτες.

Επίσης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Αλκαζάρ, είχε συνάντηση και με τον γενικό αρχιερατικό επίτροπο της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο Μουρτζανό, με το οποίο συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή δήμαρχο και αντιδήμαρχο Τεχνικών Εργων κ. Γ. Σούλτη, τον αντιδήμαρχο πρασίνου κ. Γ. Ζαούτσο, τον πρόεδρο της 1ης Δημοτικής Κοινοτητας κ. Γ. Δαούλα,  και υπηρεσιακούς παράγοντες, συζήτησε με κατοίκους επιμέρους προβλήματα της περιοχής με στόχο την ιεράρχηση και την αντιμετώπισή τους.

Ακολούθησε επίσκεψη στις εργατικές κατοικίες της Γιάννουλης, όπου και εκεί υπήρξε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΚ. Γιάννουλης κ. Κ. Φατούρα, το μέλος της Δ.Σ. κ. Χρ. Βρέλλιο  με κατοίκους της περιοχής.  Και σ΄ αυτή την περιοχή κατεγράφησαν ιεραρχικά τα ζητήματα με στόχο να δρομολογηθούν λύσεις.

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Επόμενο άρθρο Τροχονομικές δράσεις της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας