Ειδήσεις

Στο Δημαρχείο στελέχη διπλωματικών αποστολών από Γαλλία και Τουρκία


Επισκέψεις στελεχών της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα και του Γενικού Προξενείου της Τουρκίας στην Θεσσαλονίκη, αλλά και αντιπροσωπεία από την πόλη Σόκεα της Τουρκίας,  επισκέφθηκαν  το δημαρχείο της Λάρισας, στο πλαίσιο της παρουσίας τους και της συμμετοχής τους στην Agrothessaly, που διεξάγεται στη Λάρισα με διοργανωτές το Δήμο Λαρισαίων και τη ΔΕΘ HELEXPO

Ειδικότερα, στο Δημαρχείο της Λάρισας, βρέθηκαν εκ μέρους της Γαλλικής Πρεσβείας, ο διευθυντής του Εμπορικού Γραφείου Businessfrance   κ. Pierre Lingot και η κα. Evelyne Mavrikios, Εμπορικη Ακόλουθος  Businessfrance Βαλκανίων τομέας Agrotech.

Τα στελέχη της Γαλλικής Πρεσβείας, συνοδεύονταν από την διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας κ. Χρύσα Βουλγαράκη.

Επίσης, με στελέχη της δημοτικής αρχής του Δήμου Λαρισαίων, συναντήθηκαν ο εμπορικός ακόλουθος του Γενικού Προξενείου της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη κ. Μεχμέτ Σερκάν Μπουραλί, ο οποίος συνοδεύονταν από  της αντιπροσωπείας της πόλης Σόκεα της Τουρκίας. Στην αντιπροσωπεία μετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος της Σόκεα κ. Φαχρί Φαργίογλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μπεχλούλ Ερ, ο πρόεδρος του τοπικού Επιμελητηρίου Χαλούτ Κουτλάι, και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κασίμ Ουζούν και Λεβεν Τουνάν.

Τις αντιπροσωπείες υποδέχθηκαν στο δημαρχείο ο αναπληρωτής δήμαρχος κ. Γιώργος Σούλτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Τάχος και ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Οικονομίας κ. Παναγιώτης Νταής.

Στις συναντήσεις ο κ. Σούλτης καλωσόρισε τους ξένους επισκέπτες στην πόλη της Λάρισας, τους ενημέρωσε για τη φυσιογνωμία και το δυναμισμό της πολης και της ευρύτερης περιοχής,  ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στη διοργάνωση της Αgrothessaly.

Προηγούμενο άρθρο Η Επιτροπή των αγροτικών μπλόκων για τη δακοκτονία
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη 39χρονος στον Τύρναβο, κατηγορούμενος για απάτη