Ειδήσεις

Συνεργασία ΔΕΥΑΛ με οργανισμούς ύδρευσης – αποχέτευσης της Λεμεσού


Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη, πριν λίγες ημέρες την Κύπρο, μεταξύ της ΔΕΥΑ Λάρισας, του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λεμεσού και του Συμβουλίου Αποχέτευσης Λεμεσού – Αμαθούντας της Κύπρου, με σκοπό της ανταλλαγή εμπειριών για τη διαχείριση οργανισμών νερού και αποχέτευσης.

Λόγω της ομοιότητας του αντικειμένου δραστηριότητας, καθώς επίσης λαμβάνοντας υπόψη και την πρόθεση για περαιτέρω βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης των πολιτών, μπορούν να πραγματοποιηθούν ανταλλαγές εμπειριών στον τεχνικό και διαχειριστικό τομέα.

Στόχος είναι η ανάπτυξη των αμοιβαίων σχέσεων με σκοπό τον εμπλουτισμό της τεχνικής και διαχειριστικής εμπειρίας των επιχειρήσεων, για εξυπηρέτηση όλων των συνεργαζόμενων μερών. Επίσης, η από κοινού συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα και οι δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας σε διάφορους τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

Στην υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας παρέστησαν ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Θ. Καφφές, το μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ. κ. Κ. Καλαμπαλίκης και υπηρεσιακά στελέχη της ΔΕΥΑΛ.

Κατά την επίσκεψη στην Κύπρο, ο δήμαρχος Λαρισαίων και η αποστολή της ΔΕΥΑΛ, επισκέφθηκαν  τη Λευκωσία.  Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απ. Καλογιάννης κατέθεσε στεφάνι στα  Φυλακισμένα Μνήματα και στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

 

Προηγούμενο άρθρο Ξεκινάει ο καθαρισμός της κοίτης του Ενιπέα
Επόμενο άρθρο Λιτάνευσις ιερών εικόνων στην Ραψάνη