Ειδήσεις

Διαρκής η στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς Το Χαμόγελο του Παιδιού


Τη συνεχή στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και την εποικοδομητική τους συνεργασία επιβεβαίωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Παιδής σε συνάντηση που είχε με τον Συντονιστή Θεσσαλίας κ. Γρηγόρη Λιογγαρίδη.

Στη συνάντηση συζητήθηκε τόσο το πολυεπίπεδο έργο που επιτελεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Θεσσαλία, όσο και οι ανάγκες που αντιμετωπίζει προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα τα αιτήματα που δέχεται. Ο κ. Λιογγαρίδης ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για τη διαρκή στήριξη προς τον οργανισμό και τον ενημέρωσε για τον αριθμό παιδιών που στηρίζονται και εξυπηρετούνται από το σύνολο των δράσεων από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Θεσσαλία.

Από την πλευρά του ο κ. Παιδής εξήρε το έργο που πραγματοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να βοηθήσει τα παιδιά που έχουν ανάγκη και τόνισε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας, είτε μέσω των δικών της ενεργειών και κινητοποιήσεων, είτε με συνεργασία με άλλους φορείς, βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη και πολύ περισσότερο των παιδιών. Επίσης, εστίασε στην ανάγκη περαιτέρω συνεργασίας προκειμένου να αναπτυχθούν δράσεις από κοινού με στόχο την ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των πολιτών σε θέματα που αφορούν τα παιδιά.

Ήδη, άμεσα, θα υπάρξει συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε εκδήλωση ευαισθητοποίησης γονέων που θα πραγματοποιήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ βέβαιη θεωρείται και η συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια του παιδικού ποδοσφαιρικού τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο» στην αρχή του καλοκαιριού και της Μεγάλης γιορτής για τα παιδιά που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο.

Προηγούμενο άρθρο ΕΝΠΕ: Στον αέρα φέτος το πρόγραμμα συλλογικής δακοκτονίας
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη 33χρονη για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών