Ειδήσεις

Γλέντησαν με την καρδιά τους οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας


Ένα… τρικούβερτο γλέντι οργάνωσαν οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας το περασμένο Σάββατο, από αυτά πού μόνο οι ίδιοι ξέρουν να διοργανώνουν!  Τρικούβερτο, γιατί ήταν τρεις οι αφορμές του γλεντιού: τα πέμπτα γενέθλιά τους, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και οι Αποκριές!
Στην κατάμεστη Λέσχη Πολιτισμού του Αγίου Κων/νου, που φρόντισαν να τη στολίσουν κατάλληλα, ο χορός και το κέφι δεν έλειψαν ούτε στιγμή, ενώ καρναβαλιστές με τις ευρηματικές φορεσιές τους, σκόρπιζαν διονυσιακό άρωμα στην πολύ ζεστή ατμόσφαιρα! Μουσική, χορός, φίνο κρασάκι, καλό φαγητό, πολλά δώρα και εκπλήξεις, αλλά προπαντός η πολύ καλή παρέα ευδιάθετων ανθρώπων, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα κεφιού και ευφορίας, που ανέστειλε για λίγο τις σκοτούρες και τα προβλήματα της καθημερινότητας, και φόρτισε τις «μπαταρίες» όλων, που τόσο πολύ είχαν ανάγκη!
Συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν, ο καθένας με τον τρόπο του, για τη διοργάνωση αυτής της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης, τους εθελοντές, τους φοιτητές-μουσικούς Στέλιο Ντρέλλα και Γιάννη Βακόνδιο, τους δωροθέτες, τους χορηγούς, καθώς και τον Δήμο Λαρισαίων για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας της λέσχης πολιτισμού, και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο κ. Κ. Ζέβλα, πρόεδρο της 3ης δημοτικής κοινότητας, για την άψογη συνεργασία.
Την εκδήλωση τίμησαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο κ. Γ. Λαδόπουλος, και από τον Δήμο Λαρισαίων οι κ.κ. Σουρλατζής και Καμάρης.
Με ανανεωμένες δυνάμεις, οι Ενεργοί Πολίτες συνεχίζουν το πολυδιάστατο κοινωνικό έργο τους, με ακόμη περισσότερο κέφι και όρεξη για προσφορά!
Και του χρόνου, με υγεία και ευδαιμονία!

Προηγούμενο άρθρο Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Λάρισας-Κοζάνης
Επόμενο άρθρο Εξετάσεις για δίπλωμα τρακτέρ από το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δ. Τεμπών