Ειδήσεις

Γυαλιά ηλίου: Ποιά είναι τα χειμερινά trends του 2017;


Σίγουρα θα έχει τύχει να συναντήσετε γυναίκες οι οποίες εκπέμπουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και διαθέτουν ένα εντυπωσιακό στυλ.

Έχετε σκεφτεί πόσο ελκυστική μπορούν να κάνουν μια γυναίκα τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου;

Όντας άνθρωποι, είναι πολύ λογικό να μας αρέσει η ομορφιά και η αυτοπεποίθηση συμβάλει σημαντικά σε αυτήν! Φορώντας λοιπόν τις σωστές αποχρώσεις, μπορείτε να αναδείξετε το σχήμα του προσώπου σας και να ενισχύσετε το στυλ σας!

Όταν όμως πρόκειται να ακολουθήσετε τις τάσεις της μόδας, θα πρέπει να λάβετε υπόψιν πολλούς παράγοντες, όπως το χτένισμά σας, το μακιγιάζ σας, ακόμη και το ντύσιμό σας. Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι το σχήμα και το μέγεθος των γυαλιών σας είναι εξίσου σημαντικό.

Εάν λοιπόν είστε πιστοί ακόλουθοι της μόδας, οι παρακάτω τάσεις στα γυαλιά ηλίου θα σας φανούν αρκετά χρήσιμες για το φετινό χειμερινό σας look!

#1: “Oversized” γυαλιά ηλίου

Κατά κάποιον τρόπο, τα “Oversized” γυαλιά ηλίου αποτελούν σταθερή μόδα των τελευταίων ετών. Τα μοναδικά μικρά μεγέθη που έχουμε συναντήσει σε γυαλιά ηλίου, βρίσκονται στις επιδείξεις μόδας, αλλά δεν είμαστε σίγουροι ότι μας ενθουσιάζουν ιδιαίτερα. Παρόλα αυτά, τα μικρά γυαλιά μπορεί να κολακεύουν περισσότερο ορισμένα πρόσωπα.

#2: Παιχνιδιάρικα γυαλιά “αεροπόρου”

Τα γυαλιά “αεροπόρου” χρησιμοποιούνται αρκετά στις επιδείξεις μόδας τα τελευταία χρόνια. Φαίνεται να μη φεύγουν ακόμη από τη μόδα και αποτελούν trend του 2017, σύμφωνα με τους Fashion Bloggers! Λογικό άλλωστε, εφόσον έχουν διαχρονικό στυλ και ταιριάζουν με κάθε συνδυασμό ρούχων.

 
#3: Στρογγυλά γυαλιά σε σχήμα “ματιού γάτας”

Τα συναντήσαμε πολύ στις ανοιξιάτικες επιδείξεις μόδας του 2016 και φαίνεται να παραμένουν στις κορυφαίες προτιμήσεις και το 2017! Με εφαρμογή μαύρων φακών ολοκληρώνουν άψογα ένα chic στυλ, ενώ ο συνδυασμός τους με ένα φωτεινό κραγιόν είναι ακαταμάχητος!

#4: Πολύχρωμοι φακοί

Το χρώμα είναι μεγάλη υπόθεση στον χώρο της μόδας, όμως σε ότι αφορά τα γυαλιά ηλίου, οι απόψεις ποικίλουν. Πολλοί σχεδιαστές φαίνεται να το προτιμούν στα σχέδιά τους!

#5: Φακοί “Ombre”

Το γνωστό trend με το όνομα “Ombre”, αποτελεί μια εντυπωσιακή τάση στα γυαλιά ηλίου για το 2017! Ο όρος “Ombre” μας είναι πιο οικείος στον χώρο της κομμωτικής, όμως η δημοτικότητά τους έχει αυξηθεί ακόμη και στον κόσμο των γυαλιών ηλίου! Εάν είστε λάτρεις της μίξης των σκούρων φακών με φωτεινό τελείωμα, τότε σίγουρα θα τα λατρέψετε!

Προηγούμενο άρθρο «Ταχυδρομικό Πρακτορείο Ραψάνης»
Επόμενο άρθρο 1ο Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας StartingUP στη Λάρισα