Ειδήσεις

Μάξιμος στη ΔΑΚΕ Καθηγητών: Υποβάθμιση της παιδείας στα 2 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ


«Ελπίζω το “ποθούμενον” -για να θυμηθώ και τον Πατροκοσμά- η αναγκαία Πολιτική Αλλαγή, που είναι προϋπόθεση για την έξοδο της πατρίδας μας από την κρίση, να λάβει χώρα εντός του 2017». Τα παραπάνω ευχήθηκε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κληθείς να χαιρετήσει την εκδήλωση της ΔΑΚΕ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, κατά την οποία έγινε η κοπή της βασιλόπιτας από τον Πρόεδρό της κ. Θανάση Φούντα.

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξήρε τη δράση της ΔΑΚΕ και τη συνεχάρη «για τα νικηφόρα αποτελέσματα που πέτυχε την προηγούμενη χρονιά και για τους αγώνες της για την επικράτηση των φιλελεύθερων ιδεών στο χώρο της εκπαίδευσης». Ευχαρίστησε το προεδρείο «για την άψογη συνεργασία» που είχαν κατά τη διάρκεια που ο ίδιος ήταν τομεάρχης Παιδείας της παράταξης. Έκανε λόγο για «σχέση αλληλοσεβασμού στη βάση των διακριτών ρόλων του καθενός». Όπως είπε «η ΔΑΚΕ ως συνδικαλιστικός βραχίονας της ΝΔ έχει αυτοδυναμία κινήσεων».

«Όταν ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, μου έκανε την τιμή να μου αναθέσει την ευθύνη του τομεάρχη Παιδείας, θεώρησα καθήκον μου να “ανοίξω” τον Τομέα στα στελέχη της ΔΑΚΕ που επιθυμούν να συμμετάσχουν -και ιδιαίτερα εκείνα που συμμετέχουν στην ΟΛΜΕ και τη ΔΟΕ. Θεωρώ ότι υπήρξε γόνιμη η συνεργασία μας, η οποία μας προφύλαξε και από κακοτοπιές. Γιατί πολλές φορές αρκεί μια όχι και τόσο εύστοχη δήλωση για να δώσει όπλα στη φαρέτρα των πολιτικών μας αντιπάλων».

Ο κ. Χαρακόπουλος αναφέρθηκε στην «υποβάθμιση της παιδείας στα δυο χρόνια διακυβέρνησης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», καθώς όπως είπε «η παιδεία θεωρήθηκε προνομιακός χώρος για την εκδήλωση κάθε ιδεοληψίας και εμμονής που επιφέρει την ισοπέδωση στο όνομα της δήθεν ισότητας». Ωστόσο, πρόσθεσε ότι «ουδέν κακό αμιγές καλού! Κάνεις πλέον δεν μπορεί να πει ότι δεν γνώριζε. Όλοι πια ξέρουμε τι σημαίνει αριστερά!»

Προηγούμενο άρθρο Η ΕΝΠΕ στηρίζει τις γυναίκες πρόσφυγες, θύματα ή εν δυνάμει θύματα βίας
Επόμενο άρθρο Σύλληψη δύο ημεδαπών για εμπρησμό και σε κάδους απορριμμάτων