Ειδήσεις

Μέχρι αύριο οι αιτήσεις στον ΣΘΕΒ για το πρόγραμμα εκπαίδευσης


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει διήμερο εξειδικευμένο, πρακτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης γραμματέων διοίκησης με θέμα:  «Γραμματεία και Οργάνωση Γραφείου», για όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής, διάρκειας 12 ωρών. 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε  στελέχη επιχειρήσεων, γραμματείς και άτομα που θέλουν να μάθουν να διαχειρίζονται και να διεκπεραιώνουν σωστά και γρήγορα θέματα οργανώσεις γραφείου.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στις  7& 8/02/2017 (Τρίτη :16:00-21:00 & Τετάρτη: 16:00- 21:00), στον ΣΘΕΒ, Λεωφόρος Καραμανλή και Βιομηχανίας και στους συμμετέχοντες θα διανεμηθούν αναλυτικές σημειώσεις και βεβαίωση παρακολούθησης.

Εισηγήτρια του προγράμματος είναι η κα Ρούλα Κωτούδη Οικονομολόγος, Πτυχ.Παν. Μακεδονία, ΜΒΑ University of LINCOLN U.K., Σύμβουλος Επικοινωνίας & Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα επιχορήγησης όλου του κόστους του σεμιναρίου κάνοντας χρήση του πόρου της εργοδοτικής εισφοράς 0,24% του (Λ.Α.Ε.Κ.) μέσω του ΟΑΕΔ.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το κόστος συμμετοχής και τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ τηλ. 2410-555507 & mail: education@sthev.gr   μέχρι την Παρασκευή 27/1/2017.

Προηγούμενο άρθρο Ο Μ. Χαρακόπουλος για την Ημέρα Μνήμης Ολοκαυτώματος
Επόμενο άρθρο Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων