Ειδήσεις

Φιλανθρωπικός Αγώνας μπάσκετ στη Νίκαια


Νασιακόπουλος «…εύχομαι ο αγώνας να αποτελέσει αφετηρία για περαιτέρω ευαισθητοποίηση των πολιτών».

Στο κλειστό γυμναστήριο «Ιωάννης Πατάκης»  στη Νίκαια διεξήχθη αγώνας μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τη συμμετοχή των αθλητικών σωματείων:  Γ.Σ.Νίκαιας, Νίκαια 2012, Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας, Παναγροτικός Α.Ο. Νίκαιας, Νέες Καρυές – Olympic, Μυραϊκός Μύρων.

%cf%86%ce%b9%ce%bb2Το ποσό των 900 Ευρώ που συγκεντρώθηκε δόθηκε ισόποσα στα ΔΣ του Γυναικείου Ομίλου Νίκαιας (Αρωγή – Αλληλεγγύη) και στο Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Αγάπη». Οι διοργανωτές της εκδήλωσης και η αντιδημαρχία Αθλητισμού, υπό την αιγίδα της οποίας έγινε ο αγώνας, ευχαριστούν δημόσια όλους τους κατοίκους που συνέδραμαν τη φιλανθρωπική προσπάθεια βοηθώντας κάποιες οικογένειες ιδιαίτερα σήμερα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει ο τόπος μας.

%cf%86%ce%b9%ce%bb3«Τα αθλητικά σωματεία με τους αθλητές τους,οι καταστηματάρχες της Νίκαιας και η αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Κιλελέρ, για ακόμα μια χρονιά, στάθηκαν δίπλα στους συνανθρώπους δείχνοντας το δρόμο της αγάπης καις της ανθρωπιάς. Εύχομαι η πράξη τους να αποτελέσει αφετηρία για περαιτέρω ευαισθητοποίηση των πολιτών. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ» δήλωσε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος που παραβρέθηκε  στην εκδήλωση.

Παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Αντώνης Ρεντζιάς και Αχιλλέας Χατζουλης οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Καλέτσιος, Ρίζος Κομήτσαςκαι Γιώργος Καρυούδης, οι σύμβουλοι της δημοτικής κοινότητας Νίκαιας Γιώργος Ψαρούλης και Κώστας Παναγούλης. Παρών ήταν και ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΛ Βασίλης Μητροδήμος.

Προηγούμενο άρθρο Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Τ.Ε Λάρισας
Επόμενο άρθρο Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν συνολικά (11) άτομα