Ειδήσεις

Kοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας – Παράρτημα Λάρισας


Το Σάββατο, 21-1-2017 πραγματοποιήθηκε στην 110 ΠΜ η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας/Παράρτημα Λάρισας.

aeroporia1Σε μια κατάμεστη αίθουσα, που αποδείχτηκε μικρή, περισσότεροι από 300 ε.α. αξιωματικοί και οι οικογένειές τους απήλαυσαν μια όμορφη βραδιά με κέφι και χορό που κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

To καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος του Παραρτήματος, Σγος ε.α. κ. Κων/νος Λιούτας, στη συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός από τον Υπαρχηγό της Τακτικής Αεροπορίας Υπτχο (Ι) κ. Χαράλαμπο Συμεών Ψιμούλη, τον πρόεδρο της ΕΑΑΑ Απτχο (Ι) ε.α. Σπυρίδων Καββούρη, τον Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Δημήτριο Παπαδημόπουλο και το βουλευτή Λάρισας κ. Χρήστο Κέλλα.

aeroporiaΤην Βασιλόπιτα ευλόγησε ο ιερέας του ΑΤΑ, πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Τσιμενίδης από κοινού με τον πατήρ Σέργιο, εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ Ιγνάτιο.

aeroporia4Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τους προαναφερθέντες που απηύθυναν χαιρετισμό, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων και συνάδελφος Γιώργος Ζαούτσος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, ως εκπρόσωπος του Στρατηγού 1ης Στρατιάς ο Σμχος (Ι) Χριστόφορος Κατσίδης, ο Δκτης της 110 ΠΜ Σμχος (Ι) Κων/νος Καραμεσίνης, ο Υδκτης της 110 ΠΜ Σμχος (Ι) Δημήτριος Παπαδημητρίου, ο Δκτης του ΕΚΑΕ Σμχος (Ι) Παναγιώτης Νάνης, Ο Δκτης της 140 ΣΕΠΗΠ Σμχος (Ι) Ευάγγελος Οικονόμου, Ο Δκτης Μ. ΑΤΑ Ασμχος (Ι) Νικόλαος Αντωνόπουλος, Ο Υδκτης του ΚΕΔΑ Σκοτίνας Ασμχος (Ι) κ. Γιώργος Σταφυλλίδης, ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Τρικάλων Υπγος ε.α. Ευάγγελος Στέφος, ο πρόεδρος των εφέδρων αξιωματικών Λάρισας κ. Απόστολος Βερέμης, το μέλος του ΔΣ  της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων κ. Σίμος Ρουδινκλής.

aeroporia2Το ΔΣ αίσθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν καθοριστικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και συγκεκριμένα:

α. Το Δκτη της 110 ΠΜ, Σμχο (Ι) Κωνσταντίνο Καραμεσίνη

β. Τον πρόεδρο της λέσχης Αξκων της 110 ΠΜ Σγο Αλέξανδρο τζερεμέ.

γ. Το Υπσγο Νικόλαο Ντάτη.

δ. Όλους τους συναδέλφους/ισσες και το στρατεύσιμο προσωπικό της λέσχης.

ε. Τους ε.α συναδέλφους/ισσες και τα μέλη των ορφανικών οικογενειών για τη συμμετοχής τους.

ΥΓ. Το φλουρί βρήκε ο συνάδελφος Ασμχος ε.α. Καραμπούζης Ευάγγελος.

Προηγούμενο άρθρο Στη Λάρισα το διεθνές βραβείο της UNESCO για τις «Πόλεις που Μαθαίνουν»
Επόμενο άρθρο Προσφορά τροφίμων από την 1η Στρατιά και το προσωπικό του Ευρωπαϊκού Στρατηγείου στο Δωρητήριο τροφίμων των Εν.Πο.Λ.