Ειδήσεις

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τον ΣΘΕΒ


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει διήμερο εξειδικευμένο, πρακτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης γραμματέων διοίκησης με θέμα:  «Γραμματεία και Οργάνωση Γραφείου», για όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής, διάρκειας 12 ωρών. 

Στο πρόγραμμα αυτό οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε θέματα διοίκησης της γραμματείας, σε θέματα επικοινωνίας και άμεσης επίλυσης προβλημάτων. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία μέσω του προγράμματος αυτού να  προσδιορίσουν, να αναγνωρίσουν και να αξιολογήσουν :

  • Τις γνώσεις που κατέχουν και αξιοποίησαν και αυτές που τους λείπουν.
  • Τους τρόπους αντιμετώπισης προβλημάτων, τις τεχνικές με τις οποίες χειρίσθηκαν επιτυχώς τις όποιες αντιρρήσεις και αυτές που χρειάζονται περαιτέρω βελτίωση.
  • Τα βασικά στοιχεία και πληροφορίες που έλαβαν και αυτά που απαιτούνται για την συνεχή τους ανάπτυξη
  • Τις ευκαιρίες, τις ανάγκες, και τις στάσεις που συνάντησαν και πως τα χειρίστηκαν.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε  στελέχη επιχειρήσεων, γραμματείς και άτομα που θέλουν να μάθουν να διαχειρίζονται και να διεκπεραιώνουν σωστά και γρήγορα θέματα οργανώσεις γραφείου.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στις  7& 8/02/2017 (Τρίτη :16:00-21:00 & Τετάρτη: 16:00- 21:00), στον ΣΘΕΒ, Λεωφόρος Καραμανλή και Βιομηχανίας και στους συμμετέχοντες θα διανεμηθούν αναλυτικές σημειώσεις και βεβαίωση παρακολούθησης.

Εισηγήτρια του προγράμματος είναι η κα Ρούλα Κωτούδη Οικονομολόγος, Πτυχ.Παν. Μακεδονία, ΜΒΑ University of LINCOLN U.K., Σύμβουλος Επικοινωνίας & Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα επιχορήγησης όλου του κόστους του σεμιναρίου κάνοντας χρήση του πόρου της εργοδοτικής εισφοράς 0,24% του (Λ.Α.Ε.Κ.) μέσω του ΟΑΕΔ.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το κόστος συμμετοχής και τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ τηλ. 2410-555507 & mail: education@sthev.gr   μέχρι και την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017.

Προηγούμενο άρθρο Έναρξη λειτουργίας δημοτικού οδοντιατρείου Δήμου Λαρισαίων
Επόμενο άρθρο Συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία