Ειδήσεις

Στη δοξολογία για το νέο έτος ο δήμαρχος Κιλελέρ Α. Νασιακόπουλος στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στη Νίκαια


Τη δοξολογία για τον εορτασμό του νέου έτους παρακολούθησε ο δήμαρχος Κιλελέρ Αθανάσιος Νασιακόπουλος στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στη Νίκαια.

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του ο δήμαρχος ανέφερε τα εξής: «Αγαπητοί μου συνδημότες, αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες, επώδυνες αλλαγές και οικονομικές δυσχέρειες. Μια χρονιά που δυσκόλεψε όλους τους Έλληνες. Στην αυγή του 2017 θα πρέπει να αναζητήσουμε την ελπίδα και τη θετική σκέψη σαν αντίδραση σε ό,τι μας πίεσε. Θα πρέπει να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Να ξαναβρούμε τη χαμένη αυτοπεποίθησή μας και να αντιστρέψουμε ό,τι αρνητικό έχουμε γύρω μας, κάνοντάς το θετικό.Ο Δήμος Κιλελέρ με το δυναμικό του (αιρετούς και εργαζόμενους) είναι αποφασισμένος να πρωτοστατήσει σ’ αυτή την προσπάθεια. Αντλώντας δύναμη από τη θετική σκέψη που συνοδεύει τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα δώσουμε τη μάχη ώστε το 2017 να είναι μια χρονιά δημιουργίας και ελπίδας, μια χρονιά που θα πάει τον τόπο μας πιο μπροστά.Εγώ προσωπικά, το Δημοτικό Συμβούλιο, τα Συμβούλια των Κοινοτήτων μας και οι εργαζόμενοι στο Δήμο Κιλελέρ, σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά, με υγεία, με αισιοδοξία,  με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, με αλληλεγγύη μεταξύ μας, με ελπίδα και δύναμη για προκοπή! Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2017».

Στην δοξολογία παραβρέθηκαν, οι αντιδήμαρχοι του δήμου Κιλελέρ Αντώνης Ρεντζιάς και Αχιλλέας Χατζούλης η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας Βασιλική Πιλάτου, τα μέλη της Δ.Κ  Γιώργος Ψαρούλης, Βασιλική Μιχαλούλη, Κώστας Παναγούλης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγωνκαι πλήθος κόσμου.

Προηγούμενο άρθρο Από τη μετρολογία των Μνημονίων στην ενίσχυση της παραγωγής - Αγοραστός Κωνσταντίνος
Επόμενο άρθρο Πρωτοχρονιάτικη συναυλία σήμερα στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων