Ειδήσεις

Κέλλας στην Ολομέλεια του Τομέα Υγείας: Να επιστρέψουμε το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων


Με μια φορτισμένη συναισθηματικά ομιλία, αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του στον Τομέα Υγείας, ο πρ. Τομεάρχης Υγείας και νυν αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, στο πλαίσιο της 1ης Ολομέλειας του Τομέα Υγείας, υπό το νέο του σχήμα.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, έχοντας θητεύσει επί διετία, ως Τομεάρχης Υγείας, παρουσία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, κ . Λευτέρη Αυγενάκη, τόνισε:

«Επιτρέψτε μου σήμερα, σ’ αυτήν εδώ την αίθουσα, να σας εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ, συγχρόνως όμως, να σας ζητήσω και μια συγνώμη.

ygeia2Ευχαριστώ, γιατί αν και προέρχομαι μέσα από τον χώρο της υγείας, αυτά τα δύο χρόνια αποτέλεσαν για μένα ένα συναρπαστικό ταξίδι, γεμάτο νέες εικόνες και εμπειρίες.  Κάναμε πολλά, σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει περισσότερα, όμως πραγματικά, η συνεργασία, η ανιδιοτέλεια και το πάθος όλων σας, είναι κάτι που θα με συνοδεύει για το υπόλοιπο της ζωής μου. Καταφέραμε να κάνουμε τον Τομέα Υγείας ομάδα και αυτό αποτελεί παρακαταθήκη, για την συνέχεια. Εσείς είστε ο Τομέας Υγείας και ήταν τιμή μου, που συνεργάστηκα μαζί σας.

Ζητώ συγνώμη, αν σας κούρασα. Ως γιατρός, έχω μάθει ότι δεν υπάρχουν ώρες ξεκούρασης και ησυχίας, ελπίζω λοιπόν, να με δικαιολογήσατε. Συγνώμη ακόμη, αν κάποιον από σας, αδίκησα, να ξέρετε, όμως, πως τίποτα δεν έγινε σκόπιμα.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως θα συνεχίσω να παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας, γιατί αποτελεί ένα κομμάτι από τη ζωή μου.

Αυτά τα δύο χρόνια επισκεφθήκαμε Δομές Υγείας, από την μια άκρη της χώρας, στην άλλη. Αφουγκραστήκαμε τα προβλήματα των εργαζομένων, ανοίξαμε διαύλους επικοινωνίας μαζί τους και αποκαταστήσαμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης. Η εμπειρία σας λοιπόν, είναι πολύτιμη και γι’ αυτό σας ζητώ προσωπικά, να συνδράμετε στο έργο των συναδέλφων, που ανέλαβαν την ευθύνη του τομέα.

Η Υγεία και η Παιδεία, αποτελούν τις απόλυτες προτεραιότητες της παράταξής μας. Προτεραιότητες που έχει θέσει ο Πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης και όλοι οφείλουμε να βοηθήσουμε, στεκόμενοι στο πλευρό του, στον καθημερινό αγώνα, να γυρίσει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων. Αυτό είναι κάτι που το χρωστάμε πρωτίστως στα παιδιά μας».

Προηγούμενο άρθρο Ομιλία του επικεφαλής της Ανθρώπινης Πόλης Έκτ. Νασιώκα για τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα
Επόμενο άρθρο ΤΡΑΙΝΟΣΕ: νέες υπηρεσίες για τον επιβάτη