Ειδήσεις

Παράταση υποβολής φακέλων στο Υπομέτρο 6.1 Νέων Γεωργών


Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Π.Ε. Λάρισας ενημερώνει και προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους νέους γεωργούς, νέους  κτηνοτρόφους και νέους μελισσοκόμους  να συμμετάσχουν στο Υπομέτρο 6.1  (Νέων Γεωργών) του  Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020.

Στόχος του μέτρου είναι η αναζωογόνηση της ελληνικής υπαίθρου με την εγκατάσταση νέων γεωργών, κτηνοτρόφων  και μελισσοκόμων  μέσω της παροχής οικονομικών και άλλων  κινήτρων προκειμένου να διευκολυνθεί η αρχική τους εγκατάσταση και η διαρθρωτική προσαρμογή των εκμεταλλεύσεών τους με την υποβολή επιχειρηματικού σχεδίου. Περίοδος υποβολής αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας  ορίζεται από 31.10.2016 και παρατείνεται έως 23.12.2016.

Η υποβολή των αιτήσεων στήριξης-φακέλων υποψηφιότητας πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ). Μετά την ηλεκτρονική υποβολή, εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 εργάσιμων ημερών, δηλαδή από τις 27.12.2016 έως και τις 9.01.2017, οι υποψήφιοι δικαιούχοι οφείλουν να υποβάλλουν εγγράφως και εις διπλούν (πρωτότυπο και αντίγραφο) το φυσικό φάκελο υποψηφιότητας  στη ΔΑΟΚ Π.Ε. Λάρισας.  

Την αναλυτική προδημοσίευση του Μέτρου 6.1 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν, προμηθευτούν από τους δικτυακούς τόπους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων www.minagric.gr  και www.agrotikianaptixi.gr .

Επίσης για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο 10 στο   ισόγειο της Δ/νσης   Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής  Π.Ε. Λάρισας στα τηλέφωνα 2413 511 134-137 και 172.

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Απολογισμός Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Μάξιμος προς Υπ. Παιδείας : Συμμερίζεστε τις απόψεις του υφ. για τις καταλήψεις σχολείων;