Ειδήσεις

Εκδήλωση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας


Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας διοργανώνει, την Πέμπτη 01 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: «Οργάνωση και Λειτουργία των Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας – Βασικές Αρχές Προσφοράς Εθελοντικής Εργασίας στο Κ.Κ.Π.Π.Θ.», στο πλαίσιο της 3ης Δεκέμβρη – Ημέρας Παγκόσμια Αφιερωμένης στα Άτομα με Αναπηρία.

Στοχεύει να καταστήσει γνωστές:

  1. Τη νέα οργανωτική δομή του Κέντρου και τις υπηρεσίες που παρέχει καθένα από τα Παραρτήματά του στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.
  2. Τα όρια και τις βασικές αρχές προσφοράς εθελοντικής εργασίας στο Κ.Κ.Π.Π.Θ.

Επί της ευκαιρίας διοργάνωσης αυτής της Εκδήλωσης, το Κέντρο πρόκειται να τιμήσει και να επιβραβεύσει πολίτες και οργανώσεις / φορείς, που υποστηρίζουν μακροχρόνια τη λειτουργία του, σε εθελοντική βάση, ως μία στοιχειώδη αναγνώριση της εθελοντικής τους προσφοράς και ως μέσο προσέλκυσης νέων εθελοντών που θα λειτουργούν με κανόνες, συνέχεια και συνέπεια, προς αποφυγήν καταστάσεων, όπως είναι ο ευκαιριακός φιλανθρωπικός εθελοντισμός.

Η εν λόγω Ενημερωτική Εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό, ενώ στους ενδιαφερόμενους θα δοθούν οι σχετικές βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή
Επόμενο άρθρο Τον νέο υφυπουργό Γεωργίας Β. Κόκκαλη επισκέφθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ