Ειδήσεις

5ο Πανθεσσαλικό κύπελλο σύγχρονου τάβλι


Το Πανθεσσαλικό Κύπελλο Backgammon αποτελεί πλέον θεσμό και είναι ένα αθλητικό – πολιτιστικό γεγονός με δεσπόζουσα θέση στο πανελλαδικό αγωνιστικό καλεντάρι αφού συμμετέχουν παίκτες από όλη την Ελλάδα. Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ στην Καρδίτσα. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα αρχίσουν στις 10.30 π.μ. και οι αγώνες στις 11.00΄ π.μ.
Φέτος θα διεξαχθεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά και αναμένεται η συμμετοχή παικτών με διεθνή αναγνώριση και διακρίσεις από όλη την Ελλάδα.
Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους, γυναίκες και άνδρες, φίλους του αγαπημένου μας παιχνιδιού. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για όλους να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους με αντιπάλους τους καλύτερους Έλληνες παίκτες ή και να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των παικτών για την κατάκτηση του τίτλου.
Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την χορηγία του Οινοποιείου «Domaine Monsieur Nicolas» του Γιώργου Καραμήτρου, τον οποίο ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνδρομη του στην επίτευξη των στόχων του Ομίλου μας.
Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 6936129219 και 6979593255.
Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση Ομίλων Γυναικών Δ.Κιλελέρ - Νίκαιας με θέμα "Η σημασία της διατροφής στην πρόληψη του Καρκίνου"
Επόμενο άρθρο Εθελοντική αιμοδοσία στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας