Ειδήσεις

Κέλλας από εκδήλωση ΝΟΔΕ Λάρισας : Το αύριο δε μπορεί να περιμένει


«Όλοι οι δείκτες της ελληνικής οικονομίας έχουν επιδεινωθεί, το τέταρτο μνημόνιο βρίσκεται προ των πυλών, το μεταναστευτικό είναι έτοιμο να εκραγεί, οι κοινωνικές δομές έχουν αποσυντεθεί, η αγορά βουλιάζει υπό το βάρος των δυσβάστακτων φόρων, το κύμα του λαϊκισμού απειλεί να ισοπεδώσει σύνορα και χώρες και η Κυβέρνηση παρακολουθεί το τσουνάμι των ιστορικών αλλαγών, αδυνατώντας να αντιληφθεί την σοβαρότητα και κρισιμότητα των στιγμών.

Η απάντηση σε όλα αυτά είναι μια: Εκλογές. Εκλογές τώρα, για να απαλλαχθεί ο τόπος μια ώρα αρχύτερα από τους καταστροφείς του αιώνα». Με τα λόγια αυτά ο αναπληρωτής τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, βουλευτής Λαρίσης κ. Χρήστος Κέλλας, προλόγισε την πρώην υπουργό κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία και ήταν η επίσημη προσκεκλημένη στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Λάρισας.

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όλα τα στελέχη, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο, οργώνουμε καθημερινά την επικράτεια, καλώντας τους Έλληνες πολίτες να υπογράψουν την συμφωνία Αλήθειας. Έχοντας ασκήσει έντονη αυτοκριτική και έχοντας αναγνωρίσει τα λάθη του παρελθόντος, είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε σελίδα για τη χώρα», τόνισε ο κ. Κέλλας χαρακτηριστικά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα νέα του καθήκοντα, ως αναπληρωτής τομεάρχης Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.

«Από τον τομέα Παιδείας, απ’ όπου καλούμαι πλέον να συμβάλλω στην μάχη της προόδου, απαιτώντας να σταματήσει η οπισθοδρόμηση , ενός τομέα που είναι συνυφασμένος με το μέλλον του τόπου, ξεκινώ και προσωπικά έναν αγώνα για να πείσουμε τους Έλληνες πως το αύριο δεν μπορεί να περιμένει», δήλωσε ο κ. Κέλλας, ενώ τελειώνοντας την ομιλία του, τόνισε:

«Σας καλώ λοιπόν όλους να γράψουμε το αύριο με τα δικά μας χέρια.

Με τα χέρια της τιμιότητας, της υπευθυνότητας, της αξιοκρατίας, της συλλογικότητας, της αριστείας.

Με τα χέρια της Ελλάδας που ξυπνάει πρωί».

Προηγούμενο άρθρο Οι ΑΝΕΛ για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη ημεδαπός στην Ελασσόνα Λάρισας, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων