Συνάντηση δημάρχου με τη διοίκηση των Νοσοκομείων της Λάρισας

26 Οκτωβρίου 2016

Με τον κοινό διοικητή των Νοσοκομείων της Λάρισας κ. Παναγιώτη Νάνο, την αναπληρώτρια διοικήτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου κ. Ανθή Χαλιβέρα και τον αναπληρωτή διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Δημήτρη Λιόλιο, συναντήθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Η συνάντηση, πέραν από τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα, είχε και θέματα κοινής συνεργασίας με σκοπό την βελτίωση της λειτουργίας των Νοσοκομείων και συνέργειες σε πρωτοβουλίες της διοίκησης των Νοσοκομείων Λάρισας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν και αντηλλάγησαν απόψεις για συγκεκριμένα ζητήματα, όπως η εκτεταμένη προγραμματισμένη δενδροφύτευση 2.000 δέντρων και φυτών στο χώρο του Πανεπιστημιακού, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου,  με την συνδρομή του Δασαρχείου Λάρισας και του υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων,  θέματα ανακύκλωσης υλικών από τα απορρίμματα των δύο Νοσοκομείων, με στόχο την μείωση του όγκου των σκουπιδιών.

Επίσης, αντηλλάγησαν απόψεις για την προοπτική συμμετοχής του Δήμου σε  Κοινωνικό Συνεταιρισμό που θα δημιουργήσουν τα Νοσοκομεία, η παραχώρηση δημοτικού χώρου για τη δημιουργία χώρου στάθμευσης για την εξυπηρέτηση της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και την μείωση κίνησης των αυτοκινήτων εντός του χώρου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, ενώ ζητήθηκε και ειδική τιμολόγηση για την ύδρευση των δύο Νοσοκομείων, με δέσμευση της διοίκησης για άμεση πληρωμή των λογαριασμών στη ΔΕΥΑΛ.

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

           Για περισσότερες πληροφορίες

                   πατήστε στα links:

      (www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr,

              www.aedep.gr, www.espa.gr )

    None Found
Οκτώβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031