Σε Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα ο Λευτέρης Αυγενάκης

21 Οκτωβρίου 2016

Το οδοιπορικό της ΝΔ στο πλαίσιο της «Συμφωνίας Αλήθειας με τους Αγρότες και Κτηνοτρόφους» συνεχίζεται. Η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων της ΝΔ προγραμματίζει ανοικτή συζήτηση για θέματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα με την παρουσία στελεχών του Κόμματος και του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη στους Σοφάδες και τον Τύρναβο την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, έχει προγραμματιστεί, την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου, στις 10:30 το πρωί, και ο αγιασμός και τα εγκαίνια των γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Φαρσάλων παρουσία του Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. κ. Λ. Αυγενάκη.

Στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, μέρος του οποίου παρουσίασε ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ, το ζήτημα της αγροτικής παραγωγής αποτελεί κομβικής σημασίας ζήτημα.

Η Νέα Δημοκρατία μέσα από αυτές τις ανοιχτές συζητήσεις με αγρότες-κτηνοτρόφους που διοργανώνει έχει ανοίξει έναν ειλικρινή και εποικοδομητικό διάλογο γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός τομέας, καθώς και για τις προοπτικές ανάπτυξής του και την ανάδειξή του σε καθοριστικό παράγοντα ανάκαμψης της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

 

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Ν. Λάρισας, Φάρσαλα, Κυριακή, 23 Οκτωβρίου, 10:30 π.μ.

Εγκαίνια Γραφείων ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαρσάλων

  • Ν. Καρδίτσας, Σοφάδες, Κυριακή, 23 Οκτωβρίου, 11:30 π.μ.

Ανοικτή Συζήτηση, Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων

  • Ν. Τρικάλων, Καλαμπάκα, Κυριακή 23 Οκτωβρίου, 3:00μ.μ.

Συνάντηση με μέλη της οργάνωσης

  • Ν. Λάρισας, Τύρναβος, Κυριακή, 23 Οκτωβρίου, 6:00 μ.μ.

Ανοικτή Συζήτηση, Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου

Στο κλιμάκιο της ΝΔ συμμετέχουν οι κκ: Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τομεάρχης Φορολογικής Πολιτικής–Βουλευτής Ημαθίας, Δημήτρης Μελάς, πρ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων -Συντονιστής στην ομάδα προετοιμασίας  του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ για τον πρωτογενή τομέα στη Γραμματεία Προγράμματος,  Κώστας Μπαγινέτας, Γραμματέας Αγροτικών Φορέων ΝΔ και Χρήστος Γιαννακάκης, Σύμβουλος Γραμματέα ΠΕ για θέματα πρωτογενή τομέα και αγροτικών συνεταιρισμών.

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31EC