Ειδήσεις

Σε εγρήγορση η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας


Ο αναπτυξιακός αναβρασμός στη Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας συνεχίζεται και φέτος αμείωτος, όπως εξάλλου ο σύλλογος έχει υποσχεθεί σε όλους αυτούς που τον απαρτίζουν και όλους τους Λαρισαίους και Λαρισαίες που μας εμπιστεύεστε από την αρχή αυτής της προσπάθειας για να δημιουργήσουμε νέα ήθη και σύγχρονες συνθήκες στον υγρό στίβο της Λάρισας!

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας είναι χαρούμενη και ιδιαιτέρως περήφανη να καλωσορίζει στους κόλπους της όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της Τεχνικής Κολύμβησης και τον προπονητή μας Βασίλη Σταύρου!

Το ιδιαιτέρως εντυπωσιακό και απαιτητικό άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης είναι, από φέτος, ακόμη ένα άθλημα στο οποίο δραστηριοποιείται η Ν.Ε.Λ! Όμως, τα πρώτα της βήματα στο άθλημα αυτό δε θα γίνουν αργά , όπως πολλοί θα περίμεναν, αλλά ξεκινούν όσο πιο δυναμικά επιτρέπεται!

Το νέο τμήμα Τεχνικής Κολύμβησης λειτουργεί κάτω από τις οδηγίες του εξειδικευμένου και πολύπειρου προπονητή Βασίλη Σταύρου, τον οποίο καλωσορίζουν με χαρά στη  στη μεγάλη οικογένεια της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας.

Δε σταματούν μόνο στον απολύτως καταρτισμένο νέοπροπονητή της ομάδας!

Μαζί του, για να στελεχώσουν το τμήμα της τεχνικής κολύμβησης, έρχεται μία πλειάδα ταλαντούχων αθλητών και αθλητριών, οι οποίοι ανήκουν, πλέον, στο δυναμικό του συλλόγου. Ανάμεσα τους και η Λαρισαία Πανελλήνια και Παγκόσμια πρωταθλήτρια Δήμητρα Παπανικολάου!

 

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος με Κεφαλογιάννη : Κίνδυνος διάθεσης μαϊμού ελληνικού γιαουρτιού από Τσεχία
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη ημεδαπός στον Τύρναβο για κλοπές