Ειδήσεις

Συνελήφθη ημεδαπή για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες (19-10-2016) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, 55χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας μετέβησαν σε οικία, όπου διέμενε η 55χρονη μαζί με 49χρονη ημεδαπή, μετά από τηλεφωνική κλήση της 49χρονης για μεταξύ τους επεισόδιο.

Κατά την παραμονή των αστυνομικών στην οικία, διαπιστώθηκε η ύπαρξη δενδρυλλίων κάνναβης σε γλάστρες καθώς και ποσοτήτων κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, με την παρουσία των δύο γυναικών, η 49χρονη, χωρίς προφανή αιτία, κινήθηκε αιφνιδιαστικά προς το μπαλκόνι και έπεσε στο κενό, παρά την προσπάθεια αστυνομικού να τη συγκρατήσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από την παραπάνω έρευνα καθώς και σε άλλες δύο οικίες και σε αυτοκίνητο της 55χρονης, κατασχέθηκαν:

 

  • (5) καλλιεργούμενα δενδρύλλια σε γλάστρες, τα οποία εκριζώθηκαν και τρεις κλώνοι κάνναβης, από τα οποία περισυλλέγησαν συνολικά (2.553) γραμμάρια κάνναβης,
  • (894,7) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • (204) γραμμάρια νωπών φύλλων κάνναβης,
  • (145,5) ναρκωτικά δισκία και
  • μικροποσότητα σπόρων κάνναβης.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Παρουσία του Γ.Γ Αθλητισμού κ. Συναδινού τα εγκαίνια του γηπέδου 5Χ5 στα Αμπελάκια