Ειδήσεις

Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών δικύκλων


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, πέντε περιπτώσεις κλοπών δικύκλων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε 16χρονων ημεδαπών και δύο 15χρονων  αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, για το αδίκημα της κλοπής, καθώς και σε βάρος ενός 17χρονου ημεδαπού και δύο 16χρονων αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από (19-09-2016) έως (09-10-2016) στην πόλη της Λάρισας, επτά από τους δράστες ενεργώντας σε ομάδες ή μεμονωμένα, διέπραξαν συνολικά πέντε κλοπές δικύκλων, ορισμένα από τα οποία αποσυναρμολογούσαν οι ίδιοι, ενώ ένα δίκυκλο διέθεσαν στους υπόλοιπους τρεις δράστες.

Όλα τα αφαιρεθέντα δίκυκλα και ανταλλακτικά τους βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και θα αποδοθούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ οι έρευνες από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας συνεχίζονται για εξακρίβωση τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Στήριγμα για τους αδύναμους Θεσσαλούς - Μέσω ΕΣΠΑ η λειτουργία Κοινωνικών Παντοπωλείων - Φαρμακείων
Επόμενο άρθρο Ε.Κ.Λ. : Όλοι στη συγκέντρωση της Δευτέρας