Ειδήσεις

Γενική Συνέλευση συγκαλεί η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας


Μετά την 915/4.10.2016 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου καλούνται, σύμφωνα με το νόμο και το άρθρο 19 του Καταστατικού, τα μέλη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας Συν. Π.Ε. σε Γενική Συνέλευση στις 23.10.2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 9:30 π.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Τρικάλων με τα ακόλουθα θέματα ημερησίας διάταξης:

  • Έγκριση εγγραφής νέων μελών.
  • Τροποποίηση του Καταστατικού.
  • Διενέργεια αρχαιρεσιών για ανάδειξη μελών Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση, την 30.10.2016 ημέρα Κυριακή την ίδια ώρα στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα. Αν πάλι δεν υπάρξει απαρτία θα επαναληφθεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ την 6 Νοεμβρίου 2016 ημέρα Κυριακή την ίδια ώρα στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ όλα τα μέλη των οποίων η εγγραφή έχει εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση και συγκεκριμένα όσα μέχρι την 14 Ιουλίου 2016 είχαν εξοφλήσει τουλάχιστον τη μία μερίδα τους και πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου 8 παρ. 1 του Καταστατικού.

Η προσκόμιση του δελτίου ταυτότητας είναι απαραίτητη.

Σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ. 3 του Καταστατικού οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο θα γίνονται δεκτές ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στα γραφεία της Τράπεζας (Κονδύλη 61-63, 2ος όροφος, κα Κρομμύδα Βαγιάνα) μέχρι την Τετάρτη 19.10.2016 & ώρα 15:00.

Το παράβολο κατάθεσης υποψηφιότητας καθορίστηκε στα 60 ευρώ. Σημειώνεται ότι οι υποψηφιότητες για το αξίωμα του μέλους του Δ. Σ υπόκεινται στους περιορισμούς του άρθρου 11 παρ. 5, 6 & 7 του Καταστατικού.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Λάππας

Προηγούμενο άρθρο Κ. Αγοραστός : Επιπλέον 970 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ εξασφάλισε η Ελλάδα
Επόμενο άρθρο ΔΑΚΕ Λάρισας : Υποχρεωτικές μετακινήσεις σε Δ.ΙΕΚ