Ειδήσεις

Το νερό Θεόνη χορηγός της ομάδας ποδοσφαίρου της Λάρισας


Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη θα είναι χορηγός της ιστορικής ομάδας ποδοσφαίρου της Λάρισας(ΑΕΛ)για τη νέα σαιζόν 2016 – 2017. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και το υπόλοιπο επιτελείοθα ξεδιψούν με νερό Θεόνη, κατά τις προπονήσεις και όλες τις αγωνιστικές αναμετρήσεις, ενώ οι φίλαθλοι θα το απολαμβάνουν στο γήπεδο σε κάθε αγώνα.

Μέσα από τη σημαντική αυτή δράση, το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη στηρίζει έμπρακτα το θεσμό του ποδοσφαίρου, με τηΔιοίκηση της εταιρείας ναδηλώνει «ιδιαίτερα υπερήφανη που προάγει ένα τόσο δημοφιλές άθλημα και ειδικότερα ένα σύλλογο με τόσο μεγάλη ιστορία όπως η Λάρισα. Για το νερό Θεόνη αποτελεί μεγάλη χαρά να συμμετέχει στην προσπάθεια μιας ομάδας με σπουδαία πορεία, η οποία αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την τον τόπο της Λάρισας».

Το νερό Θεόνη στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό μέσα από συστηματικές χορηγίες, αναγνωρίζοντας πως η άθλησηαποτελεί παράγοντα ανάπτυξης και ευημερίας.

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

 

Προηγούμενο άρθρο Στον καθαρισμό των τάφρων τροφοδοσίας της λίμνης Κάρλας προχωρά η Περιφέρεια
Επόμενο άρθρο Ημερίδα για τα τρόφιμα στο Παν/μιο Θεσσαλίας