Ειδήσεις

Απάντηση της κ. Καραλαριώτου στον κ. Νταή για το παζάρι


Επιτέλους  η δημοτική αρχή του κ. Καλογιάννη και προσωπικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Νταης , παραδέχονται  ότι το 2015 είχανσυμφωνήσει με τον συγκεκριμένο ανάδοχο οτι θα του δώσουν, την εκμίσθωση του χώρου Λούνα Παρκ στο παζάρι και την κεντρικήπλατεία  κατά αποκλειστικότητα την περίοδο των Χριστουγέννων . Φέτος, ως δια μαγείας, πρόεκυψε ο ίδιοςανάδοχος !  για το λούναΠαρκ στο παζάρι . Αναμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον να δούμε, αν τα Χριστούγεννα      θα του δοθεί και πάλι , κατά αποκλειστικότητα , η κεντρικήπλατεία !

Τα λεφτά που πληρώσατε στον έναν και μοναδικόανάδοχο για να παρέχετε δωρεαν ψυχαγωγία και  διασκέδαση σε χιλιάδεςμικραπαιδιά όπως λέτε , θα μπορούσατε να τα δώσετε σε 10 Λαρισαίους επαγγελματίες, έχοντας το ίδιοαποτέλεσμα . Δηλαδή την δωρεάν ψυχαγωγία των μικρών παιδιών . Γιατι δεν το κάνατε;  Δεν σας ενδιαφέρει η στήριξη της τοπικής οικονομίας ;  Δεν σας ενδιαφέρει η διαφάνεια στην λειτουργία  του Δήμου ? Τι άραγε συμβαίνει ;

Μην κρύβεστε,ως δημοτική αρχή , πίσω από την ψυχαγωγία των μικρώνπαιδιώνγια να κάνετε τις συμφωνίες σας . Σας πήρανεχαμπάρι.Οσο για τα υπόλοιπα <<άλλα λόγια να αγαπιόμαστε>>.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με θύμα έναν 40χρονο
Επόμενο άρθρο Όλα έτοιμα για το 5ο Ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου 2016