Ειδήσεις

Δυναμικά ξεκινούν οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας την νέα σεζόν


Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας οργανώνουν νέα διάθεση προϊόντων ελληνικής παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής. Η διάθεσή τους θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Λόγω της ριζικής ανανέωσης της ιστοσελίδας μας, για να κάνετε ηλεκτρονικές παραγγελίες, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΞΑΝΑ από την αρχή στο νέο μας σάιτ. ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ!
Συγκεκριμένα, θα διατεθούν:

  1. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την παραγωγό Μαρία Βιδάλη-Ανυφαντάκη από Ηράκλειο Κρήτης σε συσκευασία 5 λίτρων (πλαστικό δοχείο).
  2. Φασόλια μέτρια ποικιλίας «NORTHORN» για σούπα από τον παραγωγό Βασ. Χατζόγλου από το Χρυσοχώρι Χρυσούπολης Καβάλας σε συσκευασία 2,800 κιλών.
  3. Καλαμπόκι (ποπ κορν) από τον παραγωγό Βασ. Χατζόγλου από το Χρυσοχώρι Χρυσούπολης Καβάλας σε συσκευασία 1 κιλού.
  4. Φακές από τον παραγωγό Παναγιώτη Δοξαριώτη από τον Κυπάρισσο Λάρισας σε συσκευασία 2 κιλών.
  5. Κρεμμύδια και σκόρδα από την παραγωγό Πηγή Αραμπατζή από το Δασόλοφο Φαρσάλων

Κρεμμύδια κόκκινα σε συσκευασία δίχτυ των 8,5 κιλών.

Σκόρδα (κατηγορίας β’,  4-6 cm διάμετρος) σε συσκευασία δίχτυ των 10 τεμαχίων.

*(Οι τιμές των προϊόντων είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας www.energw.gr)

Όλα τα είδη έχουν δειγματιστεί στην ομάδα προϊόντων των Εν.Πο.Λ., έχουν παραδοθεί αναλύσεις όπου ήταν δυνατόν, και έχουν υπογραφεί δηλώσεις παραγωγών ότι τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι ποιοτικά και ίδια με αυτά που έχουν δειγματιστεί.
Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη για την ποιότητα των προϊόντων  ανήκει αποκλειστικά στους πωλητές τους.

Οι παραγγελίες γίνονται ηλεκτρονικά στη σελίδα μας www.energw.gr και ΜΟΝΟ για όσους δεν έχουν δυνατότητα ηλεκτρονικής πρόσβασης, θα γίνονται δεκτές οι παραγγελίες και στη Στέγη των Ενεργών Πολιτών (Παναγούλη 37).
Είναι απαραίτητο όταν προσέρχεστε να έχετε εκτυπώσει την παραγγελία σας, ή να γνωρίζετε τον αριθμό της. Με την αναβάθμιση της ιστοσελίδας μας, πλέον έχετε τη δυνατότητα να επιλέγετε την ώρα εκτέλεσης της παραγγελίας σας. Φροντίστε λοιπόν, ώστε να είστε απόλυτα συνεπείς στο χρόνο, ώστε να αποφευχθεί μπλοκάρισμα της ομαλής ροής των παραγγελιών και άρα ταλαιπωρία όλων μας.
Να είστε βέβαιοι, ότι οι εθελοντές μας καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτησή σας, αλλά αυτή εξαρτάται ΚΑΙ από τη δική σας συμπεριφορά και συμμόρφωση με τις οδηγίες μας.

Αν είσαι εθελοντής ή θέλεις να γίνεις, δήλωσε συμμετοχή γι’ αυτή τη δράση στα τηλέφωνα: 6955949465 και 2413011972 (ώρες λειτουργίας της “Στέγης”), στη”Στέγη Αλληλεγγύης” (Παναγούλη 37 & Μανδηλαρά) ή στο info@energw.gr .

 Η ιδιαιτερότητα αυτής της διάθεσης προϊόντων, είναι ότι εντάσσεται στα πλαίσια της πανελλαδικής διαμαρτυρίας, που αποφάσισαν εθελοντικά κινήματα και φορείς από όλη την Ελλάδα, που διοργανώνουν διαθέσεις προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες». Η διαμαρτυρία έχει να κάνει με τα προβλήματα που δημιούργησε η εφαρμογή του Ν. 4264/2014 και η προσπάθεια κατάργησης των κινημάτων «Χωρίς μεσάζοντες», τα οποία ανακούφισαν χιλιάδες νοικοκυριά και παραγωγούς σε ολόκληρη τη χώρα.
Οι πρωτοβουλίες πολιτών ζητούν ομόφωνα:
• Την κατοχύρωση του δικαιώματος των παραγωγών να διαθέτουν ελεύθερα τα προϊόντα τους σε όλη την επικράτεια.
• Την διαγραφή των προστίμων που έχουν επιβληθεί τελευταία στους παραγωγούς που συμμετείχαν σε αγορές «Χωρίς Μεσάζοντες»
• Την άμεση νομική θωράκιση των αγορών διάθεσης αγροτικών προϊόντων «Χωρίς μεσάζοντες».
• Την διασφάλιση του δικαιώματος των καταναλωτών να προμηθεύονται ποιοτικά και φθηνά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς της επιλογής τους.
Καλούμε τους πολίτες όλης της χώρας να αντισταθούν! Τους καλούμε να σταθούν δίπλα μας στις διεκδικήσεις μας και στην προσπάθεια για τη στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής και της κοινωνικής συνοχής στη χώρα μας.

Δεν είναι μόνο υπόθεση όλων των παραγωγών και των κινημάτων «Χωρίς Μεσάζοντες», αλλά είναι υπόθεση ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εξιχνιάστηκαν 19 περιπτώσεις κλοπών ποδηλάτων
Επόμενο άρθρο ΔΕΥΑΛ : Διακοπή νερού την Παρασκευή