Ειδήσεις

Δήλωση Μάξιμου με αφορμή τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Ν.Δ.


Ο υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετά την τελετή εγκαινίων των νέων γραφείων της κεντρικής διοίκησης του κόμματος στην Αθήνα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Νέα Δημοκρατία σε μια κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα, βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα να αναλάβει το πηδάλιο της χώρας, και να την οδηγήσει ξανά σε ήρεμα νερά. Έτσι όπως έκανε και το 1974, όταν σαν σήμερα, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυε το κόμμα που θα εμπέδωνε τη δημοκρατία και την ευρωπαϊκή πορεία του τόπου.

Σήμερα, έπειτα από την καταστροφική περιπέτεια του λαϊκισμού, ο οποίος με ασύστολα ψεύδη και κούφιες υποσχέσεις παραπλάνησε τον ελληνικό λαό για να υφαρπάξει την εξουσία, έχει γίνει πια φανερό ότι τα ψωμιά αυτής της κυβέρνησης των δημαγωγών έχουν τελειώσει.

Η ανάγκη για μια νέα αρχή για τον τόπο είναι αδήριτη. Η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης πιστοί στο δόγμα της δέσμευσής μας στην αλήθεια, με λόγο ρεαλιστικό, με τρόπο αποφασιστικό και με ανανεωμένο στελεχιακό δυναμικό ζητάμε από τον ελληνικό λαό την εμπιστοσύνη του και προσδοκούμε ότι πολύ σύντομα θα βάλουμε ένα τέλος στο σημερινό εφιάλτη, ανοίγοντας τον δρόμο της ελπίδας για το αύριο».

 

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση του ΣΘΕΒ με τον Δ/ντή της Διεύθυνσης Δικτύου Στ’ της Εθνικής
Επόμενο άρθρο Έκτακτες εξετάσεις προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών