Στη Γιορτή Χαλβά Φαρσάλων ο Χρ. Κέλλας

26 Σεπτεμβρίου 2016

«Με την άνευ προηγουμένου φοροκαταιγίδα που βιώνουν σήμερα, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, επιχειρήσεις και όλες οι παραγωγικές τάξεις γενικότερα, μάλλον προς διαιώνιση της κρίσης οδεύουμε, παρά προς την έξοδο από αυτήν». Χαρακτηριστικό απόσπασμα, από τον χαιρετισμό του Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ, βουλευτή Ν. Λάρισας, Χρήστου Κέλλα, στα εγκαίνια της 11ης Γιορτής Χαλβά, που διοργανώνεται στην πόλη των Φαρσάλων.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για την “άψογη”, όπως την χαρακτήρισε, εκδήλωση, επεσήμανε την αναγκαιότητα, έμπρακτης υποστήριξης από την οργανωμένη πολιτεία, ανάλογων προσπαθειών, τονίζοντας:

«Εδώ, στα Φάρσαλα, έχετε καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό. Να αναδείξετε το συγκεκριμένο προϊόν, σήμα κατατεθέν της περιοχής. Αντίστοιχες περιπτώσεις, συναντάμε σε όλη τη χώρα. Αυτό δείχνει τις τεράστιες δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πατρίδας μας. Εκεί ακριβώς οφείλει το κράτος να εστιάσει. Να δώσει κίνητρα στον παραγωγικό μας ιστό, από τον αγρότη και τον κτηνοτρόφο, μέχρι τον ελεύθερο επαγγελματία και τον επιχειρηματία, να παράξει, να αναδείξει και να προωθήσει τα προϊόντα του».

Επικρίνοντας μάλιστα την Κυβερνητική πολιτική, δήλωσε:

«Στην Κυβέρνηση οφείλουν επιτέλους να στραφούν στην πραγματική οικονομία, γιατί μόνο αυτή θα φέρει θέσεις εργασίας, χρήματα στα ασφαλιστικά ταμεία και ανάπτυξη στον τόπο. Το αποτυχημένο μοντέλο που επιλέγουν οι Κυβερνώντες σήμερα, δεν έχει να προσφέρει τίποτα απολύτως στη χώρα, παρά ύφεση, απογοήτευση και μιζέρια».

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο κ. Κέλλας, επεσήμανε, «Αυτή η γιορτή, έγινε θεσμός χάρη στην αγάπη με την οποία την περιβάλλετε όλοι. Εύχομαι κάθε χρόνο να πάει και καλύτερα και πραγματικά να ζήσουμε καλύτερες μέρες, γιατί τις αξίζουμε».

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Δημήτρης Μητροπάνος - Ποιος φταίει μη ρωτάς
Πασχάλης Τερζής - Θα το συνηθίσεις
Σταμάτης Γονίδης - Τι δεν έχω εγώ
Γιάννης Πλούταρχος - Αχ κορίτσι μου
Χρήστος Αντωνιάδης - Δεν είσαι εσύ
Βασίλης Καρράς - Ποια με καταράστηκε
Λευτέρης Πανταζής - Σε νοσταλγώ
Πάνος Κιάμος - Πως θα την βγάλω
Πάολα - Γίνε μαζί μου ένα
Παντελής Παντελίδης - Αν είσαι εκεί

 


Ιούνιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930EC