Ειδήσεις

Στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας μετέχει ο Δήμος Λαρισαίων


Ο Δήμος Λαρισαίων μετέχει στην Ευρωπαϊκής Εβδομάδα Κινητικότητας, που πραγματοποιείται από τις από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Λαρισαίων θα απευθυνθεί με ερωτηματολόγια στους πολίτες που θα συμμετάσχουν τόσο στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών, που πραγματοποιηθεί στο Μύλο του Παπά, από την  Παρασκευή 16 έως το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου καθώς και στο πλαίσιο της δράσης  wheeling2help που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου.

Με τα  ερωτηματολόγια, οι πολίτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήματα σχετικά με την προσβασιμότητα  (ΜΜΜ, ποδήλατα κ.α.) για θέματα στάθμευσης κλπ.

Σημειώνεται πως από το 2002, κάθε χρόνο και για μία εβδομάδα, από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου, η Ευρώπη γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Πρόκειται για μια πανευρωπαϊκή εκστρατεία, που αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τις τοπικές αρχές κάθε χώρας να διοργανώσουν δραστηριότητες που θα ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες σε θέματα βιώσιμης κινητικότητας, αλλά και να δρομολογήσουν μόνιμα μέτρα που θα βελτιώσουν τη βιωσιμότητα των μεταφορών μέσα στις πόλεις.

 

Προηγούμενο άρθρο Κέλλας : Σκιές στον διαγωνισμό για τον ορολογικό έλεγχο στο αίμα
Επόμενο άρθρο Εξιχνιάστηκαν μια περίπτωση εμπρησμού δίκυκλης μοτοσικλέτας και δύο περιπτώσεις κλοπής