Ειδήσεις

Στον αγιασμό του 25ου Δημοτικού Σχολείου η Ρένα Καραλαριώτου


Παρουσία της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Λαρισαίων, κας Ρένας Καραλαριώτου τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 25ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας.

Η κ. Καραλαριώτου, η οποία συνοδευόταν από το δημοτικό σύμβουλο της παράταξης  κ. Βασίλη Παπαδημητρίου, ευχήθηκε κατά το χαιρετισμό της στους μικρούς μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς των μαθητών καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Μία νέα σχολική χρονιά ξεκινάει σήμερα . Και  η έναρξη της σχολικής χρονιάς συνιστά πάντα μία νέα αφετηρία, γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα για ένα δύσκολο αλλά συναρπαστικό  ταξίδι των μαθητών μας, με οδηγούς τους δασκάλους τους ,και   στόχο την κατάκτηση της γνώσης. Το σχολείο αποτελεί πηγή γνώσης αλλά και φορέα αξιών . Πρέπει να ενθαρρύνει την αριστεία και να συμβάλει στη διαμόρφωση  ανθρώπων  με ήθος  .

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχές μου για καλή σχολική χρονιά, δημιουργική και εποικοδομητική, με υγεία και πρόοδο στους μικρούς μαθητές και στους δασκάλους, καθώς και να ευχηθώ στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς δύναμη και υπομονή για να φέρετε εις πέρας το σημαντικό, δύσκολο αλλά και θεάρεστο έργο σας.»

Με το πέρας της τέλεσης του αγιασμού, η κ. Καραλαριώτου ξεναγήθηκε στις αίθουσες και τους χώρους του 25ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, από το διευθυντή του, κ. Κων. Παπαδάκη, πραγματοποιώντας ιδιαίτερη στάση στο Λαογραφικό Μουσείο του σχολείου, όπου δήλωσε εντυπωσιασμένη από τα εκθέματα και τις φωτογραφικές αναπαραστάσεις που φιλοξενούνται στο χώρο, ενώ συνεχάρη το διευθυντή και το εκπαιδευτικό προσωπικό για την άψογη εικόνα του μουσείου και του σχολείου εν γένει .

 

Προηγούμενο άρθρο Συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και απείθεια
Επόμενο άρθρο Στον αγιασμό του νέου 1ου δημοτικού σχολείου Ελασσόνας ο Θ. Παιδής