Ειδήσεις

Μάξιμος : Τη μια μέρα ψηφίζουν νόμο και την άλλη τον παγώνουν


Ο υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την εντολή της Υπουργού Αναπληρώτριας Παιδείας κ. Σίας Αναγνωστοπούλου στη Γενική Διεύθυνση Ανώτατης Εκπαίδευσης, με την οποία ζητά την αναστολή εφαρμογής της διάταξης που ψηφίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή και δίνει τη δυνατότητα στα μέλη ΕΤΕΠ και ΕΔΙΠ να αποκτήσουν με «κλειστές διαδικασίες» θέσεις Δ.Ε.Π., έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Νομοθετούν ρουσφέτια βαφτίζοντάς “νομοθετική βελτίωση”, την εκπρόθεσμη νυχτερινή τροπολογία λίγο πριν την ψήφιση νομοσχεδίου, με την οποία δίνεται η δυνατότητα στα μέλη ΕΤΕΠ και ΕΔΙΠ να γίνουν λέκτορες.

 Δημοσιεύουν το νόμο στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης και, μετά το κύμα των αντιδράσεων των Κομμάτων της Αντιπολίτευσης και της ακαδημαϊκής κοινότητας, η αρμόδια Υπουργός Αναπληρώτρια Παιδείας, με εντολή της, “παγώνει” την εφαρμογή του νόμου.

 Μια ακόμη έμπρακτη ομολογία ανευθυνότητας και αποθέωση της προχειρότητας με την οποία νομοθετούν οι φωστήρες της “πρώτη φορά αριστεράς”. Ψηφίζουν και… ξεψηφίζουν ανάλογα με τις αντιδράσεις.

 Κυβέρνηση οπερέτα».

 

Προηγούμενο άρθρο Σημαντική συνεργασία μεταξύ των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή