Ειδήσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια το διήμερο Monkey’s Festival


FESTIVAL2Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια το διήμερο Monkey’sFestivalπου διοργάνωσε ο Σύλλογος Νεολαίας και έγινε υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Με την έναρξη του φεστιβάλ ο πρόεδρος του συλλόγου νεολαίας Σωτήρης Παρασκευόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πραγματοποίησή του, ευχαρίστησε θερμά τους 70 και πλέον εθελοντές και την αντιδημαρχία πολιτισμού για την πολύτιμη βοήθεια που τους πρόσφερε και την αμέριστη συμπαράσταση στις προσπάθειές τους.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού το Δήμου Κιλελέρ Αχιλλέας Χατζούλης αναφέρθηκε αρχικά πως ξεκίνησε πέρυσι, με πρωτοβουλία του συλλόγου νεολαίας το φεστιβάλ. Δήλωσε ότι η αντιδημαρχία Πολιτισμού θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να μπορούν τα νέα παιδιά να εκφραστούν μουσικά όπως επιθυμούν χωρίς παρεμβάσεις και υποδείξεις. Δε μηδενίζουμε,είπε, τις λαϊκοδημοτικές βραδιές που γίνονται παντού όμως πιστεύουμε ότι πρέπει να αναδειχθεί και η μουσική που φέρνει πιο κοντά τη νεολαία κι αυτή είναι το ροκ. Ο σύλλογος νεολαίας τόνισε, είχε το σθένος να υπερασπιστεί την επιλογή του και να διοργανώσει ένα φεστιβάλ με εννιά μπάντες από όλη την Ελλάδα παρότι κάποιοι, όχι πάντα καλόπιστα, ασκούσαν κριτική σε αυτές τις επιλογές. Να γνωρίζουν όλοι αυτοί,είπε ο αντιδήμαρχος, ότι το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Το Monkey’sFest έγινε πλέον θεσμός και για τα επόμενα χρόνια η νέα γενιά θα έχει τη δυνατότητα να εκφράζεται ελεύθερα χωρίς έξωθεν παρεμβάσεις και υποδείξεις. Τέλος εξήρε και αυτός την πρωτόγνωρη συμμετοχή των εθελοντών στην προετοιμασία του φεστιβάλ.

Ο υπεύθυνος της εκδήλωσης Γιάννης Πετράκης τόνισε την ικανοποίηση του για τη μαζική συμμετοχή της νεολαίας και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το τρίτο Monkey’sFest 2017 θα καταγραφεί ως ένα από πλέον αναγνωρίσιμα φεστιβάλ της χώρας μας.

Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ εμφανίστηκαν οι Bangies (Αθήνα), BadMovies (Θεσσαλονίκη), 63high (Θεσσαλονίκη) και VodkaJuniors (Αθήνα).
Μετά τη λήξη της συναυλίας η μουσική διαδρομή συνεχίστηκε στο χώρο του νηπιαγωγείου Νίκαιας όπου έπαιξαν οι KakoSynapantimaαπο τη Θεσσαλονίκη, κλείνοντας με ρυθμό την πρώτη  μέρα του φεστιβάλ.
Τηδεύτερη μέρα παρουσιάστηκαν στη σκηνή οι 10 ToGo (Λάρισα), TheBigNoseAttack (Αθήνα), TheLastDrive (Αθήνα) και 1000mods (Χιλιομόδι Κορινθίας.

Να σημειωθεί ότι την πρώτη μέρα του φεστιβάλ παρακολούθησε και ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον άψογη και απρόσκοπτη διοργάνωση της εκδήλωσης δηλώνοντας ταυτόχρονα την υποστήριξη του Δήμου Κιλελέρ σε πρωτοβουλίες της νεολαίας.

Προηγούμενο άρθρο Κατανομή 35 εκατ. ευρώ στις Περιφέρειες για τη μεταφορά μαθητών
Επόμενο άρθρο Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα του Εργαστηρίου Ζωής στην Λάρισα