Ειδήσεις

Yποβολή voucher για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων


Με την ανάρτηση από την ΕΕΤΑΑ των οριστικών αποτελεσμάτων για τους Παιδικούς Σταθμούς ΕΣΠΑ 2016-2017 και την απόκτηση του πολυπόθητου voucher, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής ανακοινώνει ότι  η Δ/νση Αθλητισμού Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής επί της οδού Ρούσβελτ & Οικονόμου εξ Οικονόμου 3ος όροφος, συνεχίζει να υποδέχεται καθημερινά έως την 1η Σεπτεμβρίου και ώρες 08:00 π.μ. – 14:00 μ.μ., τους ενδιαφερόμενους γονείς για την παραλαβή των Voucher και την εγγραφή των παιδιών στις Δομές της επιλογής τους.

Συγκεκριμένα οι ωφελούμενοι της δράσης θα πρέπει:

  • Να εκτυπώσουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher) για κάθε παιδί (μια για κάθε παιδί).
  • Να απευθυνθούν, μέχρι και την 1-9-2016, στη Δ/νση Αθλητισμού Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής για την εγγραφή των παιδιών τους
  • Να συμπληρώσουν και να υπογράψουν εις τριπλούν τη σύμβαση με τoν φορέα επιλογής τους
  • Να υπογράψουν την εξουσιοδότηση προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για να διενεργεί αυτή τις πληρωμές προς τη Δομή για λογαριασμό της/του
  • Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου και η προσκόμιση της βεβαίωσης θα κατατεθούν την 1η Σεπτεμβρίου

Οι οριστικοί πίνακες επιλογής παιδιών θα ανακοινωθούν και θα αναρτηθούν στο site του Δήμου και στα γραφεία της Δ/νσης στις 31/8/2016 έως 1/9/2016.

Η επίσημη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2016-2017 των Παιδικών Σταθμών θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου 2016.

Από τις 1 έως 2 Σεπτεμβρίου οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου θα είναι ελεύθεροι για φιλοξενία παιδιών προς εξυπηρέτηση των γονέων που έχουν ανάγκη.

Επισημαίνεται ότι για το διάστημα 1 έως 10 Σεπτεμβρίου θα γίνονται δεκτές νέες ενστάσεις και αιτήσεις εγγραφής στου Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων.

Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζεται η παρουσία του τετρανύχου στη βιομηχανική τομάτα
Επόμενο άρθρο Σε ειδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καρδίτσας η δωρεά Δημ. Σιούφα