Ειδήσεις

Δήλωση Μ. Χαρακόπουλου με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ/ΤΕΙ


Ο υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις νέες και τους νέους που σήμερα είδατε να στέφετε με επιτυχία ο αγώνας σας για την εισαγωγή στα ΑΕΙ της χώρας. Ο πολύχρονος κόπος σας, η διαρκής και επίμονη προσπάθειά σας να κατακτήσετε τη γνώση επιβραβεύεται μ’ αυτήν την επιτυχία, την οποία μοιράζεστε με τους δασκάλους και τους καθηγητές που σας έδωσαν τα εφόδια για να προχωρήσετε, αλλά και τους γονείς σας που σας στήριξαν σε όλη αυτή τη διαδρομή και σήμερα σας καμαρώνουν!

Τώρα για εσάς ανοίγεται ένας νέος δρόμος γεμάτος από εμπειρίες και προκλήσεις, γνώσεις και δεξιότητες, που θα σας φανούν πολύτιμα εφόδια στη σταδιοδρομία σας.

Στα παιδιά που δεν είδαν τα ονόματά τους στους επιτυχόντες, θα ήθελα να θυμίσω ότι η ζωή δεν σταματά με μια αποτυχία, ούτε η τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι ο μοναδικός τρόπος να κερδίσει κανείς τη ζωή. Οι ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική καταξίωση είναι πολλές, αρκεί να μην εγκαταλείπουμε την προσπάθεια στην πρώτη δυσκολία, αλλά με περισσότερο πείσμα να παλεύουμε για την επίτευξη του στόχου μας».

Προηγούμενο άρθρο Συγχαρητήριο μήνυμα Κ. Κολλάτου στους επιτυχόντες των Πανελληνίων
Επόμενο άρθρο Από τον Λαρίσης - Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο τελέσθηκε η Μεγάλη Πανήγυρις της Παναγίας της Φανερωμένης