Ειδήσεις

Πανηγυρική άνοδος της ομάδας ανδρών της Ν.Ε.Λ στη Β’ Εθνική


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε μια υπέροχη σεζόν για την Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας.  Η ομάδα ανδρών υδατοσφαίρισης του συλλόγου κέρδισε πανηγυρικά τη 2η θέση στο πρωτάθλημα Ελλάδος της Γ΄Εθνικής και την άνοδό της στη Β’ κατηγορία.

Αυτή η χρονιά ήταν για τη Ν.Ε.Λ ένα μεγάλο στοίχημα που κερδήθηκε! Ο σύλλογός έκανε πολλά βήματα και στοχευμένες κινήσεις, στο οργανωτικό κομμάτι και το έμψυχο δυναμικό. Η εξειδίκευσή στις μικρότερες ηλικίες είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του συλλόγου. Η ανταπόκριση του κόσμου της Λάρισας ήταν θερμή και αποτέλεσε κινητήριως δύναμη, η οποία μας βοήθησε να δώσουμε σώμα και ψυχή σε κάθε κομμάτι του συλλόγου μας.

Τα μαθήματα κολύμβησης για παιδιά από 3μιση χρονών με νέους, αξιόλογους προπονητές γεμάτους ενέργεια και πάθος για τη δουλειά τους. Τη συγχρονισμένη κολύμβηση με μαθήματα μπαλέτου, προπονήσεις εκτός πισίνας και, φυσικά, τη μεταγραφή της ικανότατης προπονήτριας, τέως μέλος της Εθνικής Ελλάδος, Ειρήνης Καλούδη, η οποία οδήγησε τις μικρές Λαρισαίες “μπαλαρίνες”στην πρώτη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Σχετικά με την υδατοσφαίριση, σημαία του συλλόγου, συνεχίσαν να δουλεύουν μεθοδικά και με πάθος στα πρότυπα μεγάλων συλλόγων του εξωτερικού, να συνεργαζόνται με άλλους συλλόγους εκτός Λάρισας, να παρακολουθούν προπονητικά σεμινάρια και τελικές φάσεις πρωταθλημάτων, να συμμετέχουν σε φιλικούς αγώνες και τουρνουά, καθώς και την άρτια διοργάνωση του 2ου τουρνουά Μίνι Παίδων στην πόλη μας.

Η δουλειά στο πόλο φάνηκε με τη συμμετοχή της ομάδας Μίνι Παίδων στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος από την πρώτη χρονιά, κάτι που ήταν στόχος τριετίας. Παράλληλα, η Ν.Ε.Λ ήταν η μόνη ομάδα της περιφέρειας που συμμετείχε με 2 κανονικές ομάδες(U11 και U9) στη μεγαλύτερη γιορτή υδατοσφαίρισης για παιδιά στη χώρα μας, το 1ο HaBaWaBa Greece!

Βασικοί συμπαρατάτες στην προσπάθεια του συλλόγου καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ήταν οι χορηγοί, MIKEL, Φρέσκο και ANIMUS, του οποίους η Ν.Ε.Λ ευχαριστεί για τη σημαντική τους βοήθεια και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο σύλλογο.

Προηγούμενο άρθρο Με επιτυχία συνεχίζονται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δ. Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο Συλλήψεις για κατοχή μικροποσότητας βουπρενορφίνης