Ειδήσεις

Ιδανική η πρώτη χρονιά της Μίνι Παίδων της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας


Ιδανικά έκλεισε η σεζόν για την ομάδα υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας. Η ομάδα έκανε φέτος μια εξαιρετική πορεία φτάνοντας στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος και κατάφερε να υλοποιήσει από την πρώτη κιόλας χρονιά τον στόχο τριετίας που είχαν θέσει οι προπονητές. Οι αθλητές είχαν εκθετική πρόοδο στις επιδόσεις τους και η Μίνι Παίδων κατάφερε να γίνει σε μικρό χρονικό διάστημα ΟΜΑΔΑ με όλη τη σημασία της λέξης!

Στα τελικά, που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, η Μίνι Παίδων της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας, η μοναδική ομάδα που προκρίθηκε από την πόλη μας και τη Θεσσαλία, αντιμετώπισε ομάδες με μεγάλη εμπειρία και ιστορία στο θεσμό. Οι αθλητές της Ν.Ε.Λ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κέρδισαν σημαντικές εμπειρίες και την αναγνώριση των αντιπάλων ως μια ομάδα με πολύ μέλλον στο θεσμό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Χανιά – ΝΕΛ 14-7
(4-2,3-3,3-0,4-2)
Βασιλόπουλος 1,Γεωργίου 6

ΝΕΛ-ΝΟΠατρων 5-17
(2-4,2-4,0-3,1-6)
Βασιλόπουλος 1,Γεωργίου 2, Μπαλτόπουλος 2

ΠΑΟΚ-ΝΕΛ 11-7
(3-3,3-2,3-1,2-1)
Τσαγκάλης 1, Μπαλτόπουλος2, Γεωργίου 2, Πάτσικας 1, Βασιλόπουλος 1

ΝΕΛ-Παναθηναϊκός 7-13
(3-3,3-6,1-2,0-1)
Γεωργίου 5, Μπαλτόπουλος 1, Τζίκας 1

Η σύνθεση της ομάδας μας

1.Γκανταΐφης Δ, 2.Ευσταθίου Θ, 3.Καραλής Θ, 4.Βασιλόπουλος Α, 5.Χατζής Γ, 6.Γεωργίου Γ, 7.Τσαγκάλης Β, 8.Πάτσικας Β, 9. Κατσιούλας Α, 10.Μπαλτόπουλος Γ, 11.Τζίκας Δ, 12.Ζάκυνθινος Ι, 13.Βαρδακάρης Α, 14.Δρουμπούρας Σ, 15.Μπεζιλιώτης Α.

Προπονητής: Γαλανόπουλος Κ. Βοηθός προπονητή: Θεοχάρης Γ. Έφορος: Καζαζίδης Γ.

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας, ο νεότερος σύλλογος υγρού στίβου της πόλης μας, έχει επενδύει με μεγάλη οργάνωη και πολύ δουλειά στις μικρές ηλικίες και με τα αποτελέσματα που έχει φέρει, έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον και το θαυμασμό του κοινού της Λάρισας.

Οι εμπειρίες των αθλητών μας από τη φετινή σεζόν είναι πολλές και σημαντικές και θα αποτελέσουν οδηγό για το μέλλον της ομάδας, που φαντάζει ευοίωνο!

Οι προπονητές, η διοίκηση και οι φίλοι του συλλόγου είναι περήφανοι για όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν με πάθος σε κάθε αγώνα και κατάφεραν να τιμήσουν τα χρώματα του συλλόγου και να εκπροσωπήσουν επάξια την πόλη μας, τη Λάρισα, στο θεσμό του πρωταθλήματος Ελλάδος.

 

Προηγούμενο άρθρο Ερώτηση Κέλλα για αναπηρικές συντάξεις και επιδόματα
Επόμενο άρθρο Πανδαισία πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων στα παράλια