Ειδήσεις

Επίσκεψη Καραλαριώτου στην πυροσβεστική υπηρεσία Λάρισας


Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας επισκέφτηκε  η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων κα Ρένα Καραλαριώτου  οπου και συναντήθηκε  με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας κ. Σεραφείμ Αθανασίου, το Διοικητή Π.Σ. Λάρισας κ. Ιωάννη Ράπτη, τον Διοικητή του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας κ. Νικόλαο Μητσογιάννη και  πυροσβέστες του Σταθμου.

Η διοίκηση της Πυροσβεστικής  ενημέρωσε την κα Καραλαριώτου για το επιχειρησιακό πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί ενόψει της θερινής περιόδου και για το μεγάλο ζήτημα που τίθεται με την επικινδυνότητα των σιτοκαλαμιών.

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αφού διαβεβαίωσε την κα Καραλαριώτου για την ετοιμότητα του σώματος, την ευχαρίστησε για την επίσκεψη και σημείωσε με έμφαση πως το δυναμικό του σώματος θα δώσει και πάλι με επιτυχία το δύσκολο έργο της κατάσβεσης, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Από την πλευρά της η κ. Καραλαριώτου, αφού  τους συνεχάρη  για τα νέα τους καθήκοντα και τις θέσεις ευθύνης που πρόσφατα ανέλαβαν , σημειωσε : «Είμαστε εδώ σήμερα για να δείξουμε την έμπρακτη στήριξή μας σε όλους εσάς που με υψηλό φρόνημα και με αυταπάρνηση καταβάλλετε εξαιρετική προσπάθεια, καθημερινά, για την προάσπιση της προστασίας των πολιτών και ταυτόχρονα να σας συγχαρούμε για αυτό το έργο. Ο αγώνας των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος Λάρισας είναι αξιοθαύμαστος, όπως και η συνέπεια την οποία επιδεικνύουν κάθε φορά που προκύπτει έκτακτη ανάγκη. Το Πυροσβεστικό Σώμα Λάρισας επιτελεί εξαιρετικά σημαντικό κοινωνικό έργο σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες και για το λόγο αυτό η Διοίκηση, αλλά και οι εργαζόμενοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Η συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με το πυροσβεστικό σώμα σε θέματα πολιτικής προστασίας πρέπει να είναι συνεχής,  με μοναδικό μας στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας και την υπεράσπιση της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μας και της πόλης μας.»Ι

Την κ. Καραλαριώτου συνόδευαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Βάιος Κυριτσάκας και κ. Βασίλης Παπαδημητριου

Προηγούμενο άρθρο Με επιτυχία διεξήχθησαν ,στη Μουσική Σχολή Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ, οι θερινές απολυτήριες εξετάσεις
Επόμενο άρθρο Μ. Χαρακόπουλος: Η απλή αναλογική θα διώξει τους επενδυτές