Ειδήσεις

Συλλήψεις τεσσάρων ημεδαπών στον Τύρναβο


Συνελήφθησαν το Σάββατο (02-07-2016) το βράδυ στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 17 και 15 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού, η οποία είχε κλαπεί την (23-06-2016) από την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι οι συλληφθέντες είχαν αγοράσει τη μοτοσικλέτα από άγνωστο δράστη, έναντι μικρού χρηματικού ποσού. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε.

Επίσης, συνελήφθη, την Κυριακή (03-07-2016) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης τριών ετών και δύο μηνών.

Τέλος, Συνελήφθη, χθες (03-07-2016) το απόγευμα στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε  μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

 

Προηγούμενο άρθρο Δράση εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούνταν στο σχεδιασμό και την λειτουργία ιστοσελίδας παράνομων τυχερών παιγνίων
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία διεξήχθησαν ,στη Μουσική Σχολή Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ, οι θερινές απολυτήριες εξετάσεις