Ειδήσεις

Το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας εντυπωσίασε στην Τερψιθέα Λάρισας


Στις 3-7-2016, Κυριακή, 9 μ.μ., στην Τερψιθέας Λάρισας, το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας παρουσίασε την κωμωδία του Δημήτρη Απ. Ρήτα «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;», σε σκηνοθεσία του συγγραφέα, σκηνικά Πιπίνας Μπατζιάκα και μουσική και τραγούδια του γνωστού συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου, φανατικού θαυμαστή του Καρδιτσιώτικου αυτού Θεάτρου. Η κωμωδία αυτή  είναι πάντα επίκαιρη και εκπληκτική και παίζεται χρόνια, ήδη, μέχρι σήμερα, παρουσιάστηκε σε 383 πόλεις και χωριά σε όλη την Ελλάδα (Θεσσαλία, Μακεδονία, Ήπειρο, Πελοπόννησο, Στερεά, νησιά, κλπ), με τεράστια επιτυχία και άριστες κριτικές, διαφημίζοντας τις πολιτιστικές δημιουργίες της Καρδίτσας παντού.

Στην πλατεία της Τερψιθέας, ενώπιον εκπροσώπων του Δήμου Λάρισας, του Προέδρου και εκατοντάδων κατοίκων του χωριού και της γύρω περιοχής, ο «Υπουργός» σκόρπισε πολύ γέλιο και χαρά στους θεατές οι οποίοι συγχάρηκαν και χειροκρότησαν θερμά τους συντελεστές της παράστασης. Η είσοδος ήταν ελεύθερη.

Το γέλιο βγαίνει δύσκολα και μάλιστα στη σημερινή εποχή της κρίσης. Αυτή η παράσταση προκάλεσε γέλιο και χαρά και δημιούργησε μία γιορταστική ατμόσφαιρα. Ήταν βάλσαμο στις ψυχές των θεατών που θα τη θυμούνται για χρόνια.

Έπαιξαν: Σωτήρης Μπακαρός, Βάιος Ρήτας, Αυγή παπαδημητρίου, Απόστολος Χαλαβέτας, Απόστολος Ρήτας, Δημήτρης Καραμαγκιόλας και Δημήτρης Ρήτας.

Υπενθυμίζεται ότι Το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας, φέτος το καλοκαίρι, παίζει συγχρόνως και με τους ίδιους συντελεστές και την κωμωδία «Του χωριού το Κοινοβούλιο», του Δημήτρη Απ. Ρήτα.

Οι Δήμοι και οι Σύλλογοι που θέλουν να συνεργαστούν με το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Δημήτρη Ρήτα, τηλ. 6976074465 και 2441072720.

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Επόμενο άρθρο Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζηδάκη πραγματοποιήθηκε στην Τσαριτσάνη