Ειδήσεις

Δήλωση του τοπικού συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Φαλάνης, με τον συνδιασμό ‘’ΛΑΡΙΣΑ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ ‘’ , κ.Ειρηναίου (ΡΕΝΟΣ) Καρυώτη


• ΕιρηναίοςΚαρυώτης ’’Κινδυνεύουν τα μικρά παιδιά ’’
• Μαζεύτηκαν 150 υπογραφές από κατοίκους
Την αγανάκτηση των κατοίκων της δημοτικής κοινότητας Φαλανης οι οποίοι βλέπουν τα χόρτα να απειλούν μέχρι και την σωματική ασφάλεια των μικρών παιδιών, μεταφέρει oτοπικόςσύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Φαλανης κ. ΕιρηναίοςΚαρυώτης , εκλεγμένος με το συνδυασμό ‘’Λάρισα -ΝέαΑρχή’’ της κ. Καραλαριώτου σε σχετική του δήλωση.
Η δήλωση αναλυτικά:
‘’Τα πάρκα, οι πλατείες και οι παιδικέςχαρέςέχουναφεθεί στην τύχη τους από τη δημοτικήαρχή . Τα χορτάρια έχουν υπερβεί τα επιτρεπτά όρια, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει τόσο η δημόσια ασφάλεια, όσο και η υγεία των πολιτών της Φαλάνης. Ερπετά και ζιζάνια απειλούν την ασφάλεια των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών, ενώ ταυτόχροναελλοχεύει ο κίνδυνος πυρκαγιάς για τα σπίτια και τις περιουσίες μας .
Οι κάτοικοιεπίσης έχουνμαζέψει 150 υπογραφές – οι οποίες έχουνκατατεθεί στο προεδρείο της δημοτικής κοινότητάς Φαλανης – για το πάρκο στην είσοδο της Φαλανης (περιοχή Βλαχομαχαλά) ζητώνταςεπιτακτικά τηνπερίφραξη του . Στο συγκεκριμένοπάρκο–παιδική χαρά , παίζουν καθημερινά πολλά παιδιά και υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα λόγωτης γειτνίασης του με τον κεντρικόδρόμο της Φαλανης ο οποίος παρουσιάζει καθημερινά μεγάλη κίνηση αυτοκινήτων .

Καλώ λοιπόν την Πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Φαλάνης να πράξει το αυτονόητο άμεσα με στόχο τον καθαρισμό όλων εκείνων των εκτάσεων που χρήζουν αποκατάστασης, να περιφράξει το συγκεκριμένο πάρκο ( περιοχή Βλαχομαχαλά) και επίσης να προχωρήσειάμεσα , όπως ο νόμοςορίζει , στην πιστοποίηση των παιδικώνχαρών της δημοτικήςκοινότητας Φαλανης‘’

Προηγούμενο άρθρο Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το Διεθνές Τουρνουά Τένις σε αναπηρικά αμαξίδια
Επόμενο άρθρο Η Λαϊκή Ενότητα για την επίσκεψη Π. Ρήγα