Ειδήσεις

Απάντηση σε ανακοίνωση Συλλόγου Υπαλλήλων δήμων ν. Λάρισας


Σχετικά με την ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων  Δήμων ν. Λάρισας, με την οποία στρέφεται κατά του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη, σημειώνουμε τα εξής:

Πρόκειται για φαιδρότητες και ασύστολα ψεύδη. Δεν θα σχολιάσουμε τις παρατηρήσεις του Συλλόγου για πολιτικά ζητήματα όπως τα θέτει στην ανακοίνωση.

Θα μείνουμε ωστόσο στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη στάση του δημάρχου απέναντι στο Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων. Στην ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Συλλόγου υποστηρίζει ότι προσπαθούν να κλείσουν ραντεβού εδώ και 25 ημέρες. Όπως είναι γνωστό τόσο στους εργαζόμενους του Δήμου όσο και στο συμπολίτες, ο δήμαρχος Λαρισαίων τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκονταν για σημαντικό χρονικό διάστημα εκτός Λάρισας (Διεθνή Εκθεση Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης στο Μόναχο,  ετήσια συνέλευση ΕΔΕΥΑ στη Χαλκίδα, συναντήσεις με κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες στην Αθήνα κλπ.)

Το μεγαλύτερο δε ψέμα της ανακοίνωσης είναι ο ισχυρισμός ότι ο Απόστολος Καλογιάννης, πέταξε έξω από το γραφείο του τους εργαζομένους. Η αλήθεια είναι ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση σαράντα λεπτών, σε σχέση με το προκαθορισμένο ραντεβού σε μια ημέρα που ήταν γνωστό ότι ο δήμαρχος είχε  συναντήσεις   με φορείς και πολίτες. Τα μέλη του  Δ.Σ. του Συλλόγου, μπήκαν στο γραφείο του δημάρχου και ανακοίνωσαν στον κ. Καλογιάννη ότι αποχωρούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση που σημειώθηκε.

Αυτή είναι η μια και μοναδική  αλήθεια.  Όλα τα υπόλοιπα καταδεικνύουν τη γραμμή που θέλει να ακολουθήσει η πλειοψηφία του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων. Πρόκειται για γραμμή επιδίωξης σύγκρουσης, για πολιτικούς και κομματικούς λόγους, που καθόλου δεν σχετίζονται με την προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων του Δήμου και της πόλης μας..

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συλλήψεις για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τεμπών