Ειδήσεις

Το νερό Θεόνη παίζει ποδόσφαιρο για το χαμόγελο κάθε παιδιού


Με την υποστήριξη του φυσικού μεταλλικού νερού Θεόνη ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ακαδημία Αστέρα Καρδίτσας,το τριήμερο 10 έως 12 Ιουνίου για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού.

Η γιορτή του ποδοσφαίρου, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 80 αθλητές,  πραγματοποιήθηκε στο FCL Arenaκαι ήταν μια ευχάριστη εμπειρία για τους μαθητές που πήραν μέρος στους αγώνες και απήλαυσαν το παιχνίδιανεξαρτήτως αποτελέσματος, ενώ όλοι οι παραβρισκόμενοι ξεδίψασαν με φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη.

Το νερό Θεόνηστηρίζει σταθερά κάθε πρωτοβουλία που προάγει τον αθλητισμό και συμβάλλει έμπρακτα σε κάθε ενέργεια προσφοράς για το παιδί και αλληλεγγύης γενικότερα.

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.theoni-water.gr

 

Προηγούμενο άρθρο Κέλλας : Να καλυφθεί ασφαλιστικά το εμβόλιο της Μηνιγγίτιδας Β
Επόμενο άρθρο Η ΠΕΔ στηρίζει Θεσσαλούς αθλητές