Ειδήσεις

Ν.Ε.Λ. : 2η θέση με πρόκριση στην επόμενη φάση και προετοιμασία στη Βουλιαγμένη


Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε στο Βόλο η 2η φάση του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης στην κατηγορία Μίνι Παίδων! Η Ν.Ε.Λ παρόλο που δεν πέτυχε υψηλή απόδοση, προκρίθηκε και οι Λαρισαίοι αθλητές συνεχίζουν με περισσότερο πάθος, έχοντας μπροστά τους τον επόμενο στόχο που δεν είναι άλλος από την πρόκριση και στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Οι επίσημοι αγώνες βοηθούν τους προπονητές, Κώστα Γαλανόπουλο και Γιάννη Θεοχάρη, να βγάλουν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα, ώστε οι μικροί μας αθλητές να παρουσιάζονται πιο ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα.

Η Ν.Ε.Λ κατέκτησε την 2η θέση με μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΝΕΛ – ΟΥΚ
6-4 (2-1,2-1,2-1,0-1)
Βασιλόπουλος 1, Γεωργίου 5

ΝΕΛ-Νίκη Βόλου
10-10(1-3,3-2,2-3,4-2)
Βασιλόπουλος 7, Γεωργίου 1, Πάτσικας 1

ΝΕΛ-Λαμία
10-12(3-4,2-0,1-4,4-4)
Βασιλόπουλος 2, Γεωργίου 6, Πάτσικας 1, Τζίκας1

Η σύνθεση της ομάδας μας:

1.ΓκανταϊφηςΔ, 2.Ευσταθίου Θ, 3.Καραλής Θ, 4.Βασιλόπουλος Α, 5.Χατζής Γ, 6.Γεωργίου Γ, 7.Τσαγκάλης Β, 8.Π’ατσικας Β, 9.Βαρδακάρης Α, 10.Μπαλτόπουλος Γ, 11.Τζίκας Δ, 12.Ζάκυνθινος Ι, 14.Δρουμπούρας Σ, 15.Μπεζιλιώτης Α.

Με τους αγώνες της επόμενης φάσης να πλησιαζουν, οι προπονητές, προκειμένου να γίνει ιδανικότερη η προετοιμασία, η ομάδα θα μεταβεί στην Αθήνα για την κοινή προετοιμασία με το ΝΟΒουλιαγμένης.Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν σε ένα πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Β στη Βουλιαγμένη που θα φιλοξενηθεί η ομάδα. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Ιουνίου.

Προηγούμενο άρθρο Συναυλία της Μουσικής Σχολής Νίκαιας
Επόμενο άρθρο Συνάντηση του Ν. Παπαδόπουλου με τον Διοικητή του Π.Ν.Λ.