Ειδήσεις

ΛΑ.Ε. Λάρισας : Η κυβέρνηση ξεπούλησε τη φέτα και τις ελιές Καλαμάτας


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, επιβεβαιώνοντας, με καταστροφικό τρόπο, την εικόνα του «καλού και πρόθυμου παιδιού» της  ΕΕ, ξεπούλησε κυριολεκτικά την «Φέτα» και τις «Ελιές Καλαμάτας» στην εμπορική συμφωνία της ΕΕ με τα 15 κράτη της Νοτίου Αφρικής (SADC) (συμφωνία ΣΟΕΣ ΕΕ-SADC), αρνούμενη να θέσει βέτο και χρησιμοποιώντας καθαρά ψέματα, για να δικαιολογήσει την άρνησή της να προστατεύσει τα συμφέροντα της εθνικής οικονομίας και των παραγωγών και τυποποιητών της «Φέτας» και της «Ελιάς Καλαμάτας»

Έδωσε έτσι ένα καταστροφικό χτύπημα σε δύο προϊόντα πασίγνωστα σε όλον τον κόσμο, με ισχυρό εξαγωγικό προσανατολισμό,  και στα οποία εκατοντάδες χιλιάδες άτομα δουλεύουν.
Η συμφωνία, αν εφαρμοστεί, θα αποτελέσει Δούρειο Ίππο για τα ελληνικά συμφέροντα στις επικείμενες συμφωνίες ΕΕ με Καναδά αλλά και ΕΕ με ΗΠΑ (TTIP).

Η «Λαϊκή Ενότητα» καλεί τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους τυποποιητές και όλους όσους ασχολούνται με τα δύο αυτά προϊόντα, να κινητοποιηθούν και να ζητήσουν να έρθει ΑΜΕΣΑ η συμφωνία προς κύρωση στη Βουλή, καλώντας όλους τους Έλληνες Βουλευτές να την καταψηφίσουν.

Καλεί  επίσης τους βουλευτές της Λάρισας όλων των κομμάτων να ζητήσουν και αυτοί να έρθει ΑΜΕΣΑ η συμφωνία προς κύρωση στη Βουλή, πριν δημιουργήσει έννομα αποτελέσματα, και να την καταψηφίσουν και οι 300.
Αυτή είναι και η μόνη δυνατότητα που υπάρχει για να αποτραπεί η καταστροφή και να σωθούν η «Φέτα» και οι «Ελιές Καλαμάτας».
Και όλοι θα κριθούν από την στάση που θα κρατήσουν.

Προηγούμενο άρθρο Συλλήψεις για κλοπή επιβατικού αυτοκινήτου
Επόμενο άρθρο Μάξιμος : Αποπέμψτε τον αρνητή-υπουργό της Γενοκτονίας των Ποντίων κ. Φίλη!