Ειδήσεις

Εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις κλοπών και μία απόπειρα


Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς τρεις περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής σε επιβατικά αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς Λάρισας. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών, ηλικίας 31, 48, 46 και 29 ετών, για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι τέσσερις ημεδαποί διέπραξαν στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς τις παρακάτω αξιόποινες πράξεις:

  • Την (28-05-2016) το μεσημέρι ο 31χρονος έθραυσε τζάμι Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου ιδιοκτησίας 27χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε διάφορα προσωπικά αντικείμενα, ενώ οι υπόλοιποι τρεις δράστες συμμετείχαν έχοντας το ρόλο του τσιλιαδόρου.
  • Την (01-06-2016) το απόγευμα ο 31χρονος έθραυσε τζάμι Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε διάφορα προσωπικά αντικείμενα, ενώ οι υπόλοιποι τρεις δράστες συμμετείχαν έχοντας το ρόλο του τσιλιαδόρου.
  • Την (02-06-2016) το μεσημέρι ο 31χρονος αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα από το εσωτερικό Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, έγινε όμως αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.
  • Την (03-06-2016) το μεσημέρι ο 48χρονος και ο 46χρονος έθραυσαν τζάμι Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Χθες (05-06-2016) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, συνελήφθη ο 31χρονος ημεδαπός από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, διότι κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Επιπλέον, η μοτοσικλέτα είχε αλλοιωμένα τα στοιχεία αναγνώρισης πλαισίου και κινητήρα, ενώ δεν έφερε κρατική πινακίδα κυκλοφορίας και κατασχέθηκε προκειμένου εξετασθεί.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, όπου θα υποβληθεί και η σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος των υπολοίπων δραστών.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς, προκειμένου να εξετασθεί η συμμετοχή τους σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

 

Προηγούμενο άρθρο Άρθρο του Κώστα Νούσιου για την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος
Επόμενο άρθρο Στο αρχαίο θέατρο της Λάρισας συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις για την Ευρώπη