Ειδήσεις

Παλαίμαχοι Άρη :Ερχόμαστε στη Λάρισα με ιδιαίτερη χαρά και σκοράρουμε για καλό σκοπό


Με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 06/06 και ώρα 19:00 μεταξύ των παλαιμάχων της ΑΕΛ και του ΑΡΗ στο Δημοτικό Στάδιο Αλκαζάρ στη Λάρισα, οι παλαίμαχοι του ΑΡΗ δέχτηκαν την πρόταση με ιδιαίτερη χαρά μιας και ο σκοπός είναι κάτι περισσότερος από ιερός. Αφορά δύο νέα παιδιά τη Μυρτώ και την Ασπασία που έπεσαν θύματακακοποίησης και είναι καθηλωμένες σε αναπηρικό αμαξίδιο.
Στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε στις 01/06 στα γραφεία της ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ παρουσία του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή κ. Λεωνίδα Μπακούρα , του Υπευθύνου του Τομέα Εξωτερικών Σχέσεων & Εικόνας κ. Μιχάλη Στεργιόπουλου και των παλαιμάχων του ΑΡΗ κ.κ. Γιάννη Βένου, Ντίνου Κούη& Κώστα Δράμπη, δηλώθηκαν τα εξής:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΝΟΣ
«Πριν από λίγους μήνες είχαμε συμμετάσχει σε μια αντίστοιχη εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τον ποδοσφαιριστή Νίκο Κυζερίδη, μέσω της οποίας είχαν αναπτυχθεί ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις με τους παλαίμαχους της ΑΕΛ. Τότε είχαμε δώσει τα χέρια με τους συναθλητές μας και είχαμε συμφωνήσει ότι θα ξαναπαίζαμε αν προέκυπτε κάποιο αντίστοιχο ζήτημα όπως και έγινε. Κληθήκαμε λοιπόν να συμμετάσχουμε στον Φιλανθρωπικό αγώνα που θα γίνει για τα δύο παιδιά την Μυρτώ και την Ασπασία, όπου πηγαίνουμε με ιδιαίτερη χαρά να ενισχύσουμε με την παρουσία μας τη διοργάνωση. Άλλωστε ο λόγος ύπαρξης του συνδέσμου μας είναι για να εξυπηρετεί παρόμοιους σκοπούς και γι΄αυτό τον λόγο το κάνουμε με ιδιαίτερη χαρά και αγάπη ελπίζοντας ότι θα έχει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.»

ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ
«Να προσθέσω σχετικά με τον αγώνα πως όταν μας ζητούν να συμμετάσχουμε σε παρόμοιες διοργανώσεις το κάνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Άλλωστε και τα προηγούμενα χρόνια σε όλα τα παιχνίδια μεταξύ του ΑΡΗ και της ΛΑΡΙΣΑΣ υπήρχε ιδιαίτερα καλό κλίμα και είναι μια αφορμή να ξαναθυμηθούν οι παλαιότεροι και να γνωρίσουν οι νεότεροι πως έπαιζαν ποδόσφαιρο προηγούμενες γενιές ποδοσφαιριστών. Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ για την ευαισθησία που δείχνει με τη συμμετοχή τους σ΄αυτή τη διοργάνωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα.»
ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΑΜΠΗΣ
«Εδώ και 25 χρόνια, από την ίδρυση του συλλόγου μας ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των δράσεών μας είναι αφιερωμένο σε φιλανθρωπικούς αγώνες και σ΄αυτό το κομμάτι εμπίπτει και η εκδήλωση στη Λάρισα. Δεν ξεχνάμε ότι οι παλαίμαχοι της Λάρισας συνεισέφεραν στο παιχνίδι υπέρ του Νίκου Κυζερίδη που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Χαριλάου πριν από μερικούς μήνες και οι οποίοι μας βοήθησαν πάρα πολύ με την παρουσία τους. Κι επειδή έχουμε ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις με όλους τους συνδέσμους βετεράνων ποδοσφαιριστών αλλά ιδιαιτέρως με τη Λάρισα, νιώθουμε σαν να τους ανταποδίδουμε κατά κάποιον τρόπο το καλό που μας είχαν κάνει, βοηθώντας αυτή τη φορά τα δύο παιδιά που βρίσκονται σ΄αυτή τη δύσκολη θέση σ΄ότι αφορά την κατάσταση της υγείας τους. Πιστεύω ότι θα ήταν από πλευράς μας έλλειμμα σεβασμού να απουσιάζαμε από μια τέτοια εκδήλωση την οποία υποστηρίζει η ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και ελπίζουμε να γίνει μια γιορτή η οποία θα αποφέρει τα ανάλογα έσοδα, αλλά κυρίως θα στείλει μήνυμα στην κοινωνία ότι οι παλιοί αθλητές δεν ξεχνούν τους συνανθρώπους μας που έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση παρά τη θέλησή τους.»

Προηγούμενο άρθρο Eορτάσθηκε η μνήμη του Οσίου Ιωάννου - Λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος
Επόμενο άρθρο Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι σε όλη τη Θεσσαλία