Ειδήσεις

Παραμένει το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Νίκαια


Αντιπροσωπεία από το Δήμο Κιλελέρ και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νίκαιας με επικεφαλής το δήμαρχο Θανάση Νασιακόπουλο μετέβη στη Θεσσαλονίκη όπου συναντήθηκε μετην κα. Αναστασία Σέκερη (βοηθός γενικός διευθυντής τράπεζας Πειραιώς και επικεφαλής δικτύου καταστημάτων Βορείου Ελλάδος) και τον κ. Αναστάσιο Νέτα (περιφερειακός διευθυντής Θεσσαλίας) και συζήτησε διεξοδικά το θέμα της διατήρησης και λειτουργίας του καταστήματος της τράπεζας στη Νίκαια. Στη συνάντηση, εκτός του δημάρχου, συμμετείχαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Κιλελέρ Α. Βαρδακούλης, οι αντιδήμαρχοι Α. Ρεντζιάς (και με την ιδιότητά του ως πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νίκαιας) και Κ. Φιλιππούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ι. Πινάκα και Χ . Χατζούλης και ο οικονομικός διευθυντής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νίκαιας Θ. Σολωμός.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και εκτός των άλλων συζητήθηκε η πιθανή αναβάθμιση των λειτουργιών του καταστήματος της τράπεζας που εδρεύει στη Νίκαια. Ο δήμος Κιλελέρ αλλά και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός διαβεβαίωσαν τους υπηρεσιακούς παράγοντες της τράπεζας ότι το υποκατάστημα της Νίκαιας θα έχει την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή τους και αυτό γιατί είναι το μοναδικό κατάστημα τραπέζης που λειτουργεί εντός των ορίων του Δήμου.Παράλληλα ο δήμαρχος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ζήτησε και βρήκε θετική ανταπόκριση για την εγκατάσταση ενός ΑΤΜ μεταξύ των πρώην ΔΕ Αρμενίου & Κιλελέρ.
Μετά τη συνάντηση της Θεσσαλονίκης, που έγινε με πρωτοβουλία του δημάρχου και την αναλυτική έκθεση των θέσεων και απόψεων του Δήμου, η τράπεζα Πειραιώς,ανακοίνωσε σήμερα, αρχικά σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Δήμαρχοκαι στη συνέχεια σε νέα συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Κιλελέρ, την κανονική συνέχιση της λειτουργίας του καταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στη Νίκαια. Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Νέτα για τη θετική ανταπόκριση της τράπεζας στο δίκαιο αίτημα των πολιτών του δήμου και τόνισε ότι τέτοιου είδους ενέργειες θα στηρίζονται δυναμικά τόσο από τους δημότες όσο και από τη δημοτική αρχή.
Επιπροσθέτως ο πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού και αντιδήμαρχος Κιλελέρ Αντώνης Ρεντζιάς τόνισε ότι η τράπεζα με τη συγκεκριμένη κίνηση της καταγράφει στην πράξη το ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή της στον αγροτικό τομέα.Οι τρεις συμμετέχοντες στη συνάντηση συμφώνησαν ότι τράπεζα, δήμος και αγροτικός συνεταιρισμός θα συνεχίσουν τη μέχρι σήμερα άριστη συνεργασία τους και στο μέλλον.

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος : Όχι στον προσχηματικό διάλογο για την Παιδεία
Επόμενο άρθρο Δήλωση Ν. Παπαδόπουλου για τις εκτεταμένες ζημιές στα Φάρσαλα