Ειδήσεις

Το σχέδιο διαχείρισης αποβλήτων της Λάρισας παρουσιάζεται στη Θεσ/νικη


Τo Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αστικών Αποβλήτων του Δήμου Λαρισαίων, θα παρουσιάσει, ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Καλτσάς στην εκδήλωση ημερίδα που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 13 Μαΐου στις 11πμ. Η ημερίδα που αφορά στα Τοπικά Σχέδια Διαχείρισης, θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 8 της ΔΕΘ στα πλαίσια του «2ου Φεστιβάλ Ανακύκλωσης» του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Η πρόσκληση του διοργανωτή Δήμου Θεσσαλονίκης, στο Δήμο Λαρισαίων να παρουσιάσει το τοπικό σχέδιο διαχείρισης Αποβλήτων, το οποίο συντάχθηκε από στελέχη της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ποιότητα του σχεδίου, το οποίο έχει ήδη αποσπάσει θετικά σχόλια, από την ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος αλλά και απ΄ όσους εμπλέκονται στο χώρο της διαχείρισης απορριμμάτων.
Εκτός του αντιδημάρχου του Δήμου Λαρισαίων κ. Καλτσά, ομιλητές στην ημερίδα θα είναι το στέλεχος της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Βασίλης Λιόγκας, ο οποίος θα μιλήσει για το εθνικό σχεδιασμό Διαχείρισης Αποβλήτων, ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μιχάλης Γεράνης που θα αναπτύξει τον περιφερειακό σχεδιασμό της κεντρικής Μακεδονίας, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Θανάσης Παππάς θα μιλήσει για το σχέδιο της Θες/νίκης και ο Wolfgang Schreiber πρόεδρος του ΔΣ της Recyclingpartner, (Συνεταιρισμός Κοινωνικών Επιχειρήσεων ) θα μιλήσει με θέμα «Ανακύκλωση: Η συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Οικονομίας και των Συνεταιρισμών»

Επίσης, χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο συνεργάτης Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Δαμιανός Ανδρέου και ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης κ. Αργύρης Μπούρας

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη 51χρονος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Επόμενο άρθρο Επίτιμος δημότης Λάρισας ανακηρύσσεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας