Ειδήσεις

Ανοίγουν όλα τα ζητήματα που αφορούν στον ΟΣΕ


Όλα τα ζητήματα που αφορούν στο ΟΣΕ και στη λειτουργία της πόλης της Λάρισας, συζητήθηκαν στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη και του αρμόδιου αντιδημάρχου Δημήτρη Μαβίδη, με την γενική γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών κ. Πέτη Πέρκα, τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Κωνσταντίνο Πετράκη, τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΓΑΙΟΣΕ κ. Αθανάσιο Σχίζα και υπηρεσιακούς παράγοντες των εταιρειών του ΟΣΕ.
Στη συνάντηση έγινε συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν στη διέλευση των σιδηροδρομικών γραμμών από το αστικό ιστό, αλλά και για τις εκτάσεις που κατέχει ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων.
Για το περιεχόμενο της συζήτησης, θα γίνει ενημέρωση από το δήμαρχο στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ θα ακολουθήσει και σύσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Οπως διαφαίνεται η υπόθεση του ΟΣΕ, μετά από πολύχρονο τέλμα, τίθεται πλέον σε νέες βάσεις, με την πόλη να είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει το καλύτερο στη βάση του αμοιβαίου οφέλους.

Προηγούμενο άρθρο Νέα Λάρισα : Παραμελημένη η Γιάννουλη
Επόμενο άρθρο Δήλωση του Ν. Παπαδόπουλου σχετικά με την επίθεση κατά του Χρ. Σιδερόπουλου